Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Το 2018 είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ”

“Το 2018 είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ”

“Το 2018 είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ”
Ασπρόμαυρη τρέλα για τον ΠΑΟΚ στο Λονδίνο!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του -εν μέσω συνθημάτων για την αγαπημένη τους ομάδα- έκοψαν τα μέλη του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Λονδίνου. Παράλληλα προβλήθηκε και το ντοκιμαντέρ ”90 χρόνια ΠΑΟΚ”.

Η ανακοίνωση του συνδέσμου:

“Ως PAOK CLUB LONDON θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο του «Δικεφάλου» που παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Σαββάτου στο χώρο του Whirled Cinema όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου και η προβολή της ταινίας «90 χρόνια ΠΑΟΚ, Νοσταλγώντας το μέλλον» του αείμνηστου ΠΑΟΚτση Νίκου Τριανταφυλλίδη.

Η οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει από το 2016 γίνεται μέρα με την ημέρα πιο μεγάλη, πιο δυνατή και έτοιμη να υποδεχθεί τον κάθε ΠΑΟΚτση που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μακριά από έριδες, μακριά από διαμάχες και με μοναδικό γνώμονα την εξάπλωση της ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΙΔΕΑΣ σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους σπόνσορες της εκδήλωσης (My Next Job, Babel Translations, Yamas Greek Cusine, Εscape Sports-Bar) για την στήριξή τους, όσο και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα υπέροχα δώρα που μας απέστειλε.

Είμαστε σίγουροι ότι το 2018 είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ, ήρθε η ώρα να ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ όλα αυτά που μας αξίζουν….”.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.