Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

9-0 την Κέρκυρα η Κ15

9-0 την Κέρκυρα η Κ15

9-0 την Κέρκυρα η Κ15
Ηλιόλουστο κι ευχάριστο το πρωινό της Κυριακής για την Κ15, η οποία επικράτησε με το εμφατικό 9-0 της Κέρκυρας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Invitational Cup του Γκέτεμποργκ, η Κ15 έκανε επίδειξη ισχύος, αποδίδοντας ωραίο, πλουραλιστικό, συνδυαστικό ποδόσφαιρο . Το 1-0 έκανε ο Κωνσταντέλιας, στο 15, με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, το 2-0 ήρθε στο 17’ από τον Καράκουτη, έπειτα από ασίστ του Κιτσάκη και το 3-0 έκανε στο 24’ ο Στοϊνοβιτς, μετά από σέντρα του Τσαγκαλίδη.Μόλις δύο λεπτά μετά, στο 26,΄και πάλι ο Στοϊνοβιτς σκόραρε για το 4-0, στο 39΄ήταν η σειρά του Κωνσταντέλια (την ασίστ έβγαλε ο Στοϊνοβιτς), ενώ στο 65’ ήρθε ο Βλάχος για το 6-0, ο οποίος πήρε τη μπάλα έπειτα από ωραίο γύρισμα του Κιτσάκη. Το 7-0, με ατομική ενέργεια και σουτ, έκανε ο Καράκουτης στο 71’, το 8-0 ήρθε από τον Ρούτση, μετά από σέντρα του Παϊραζίδη και το τελικό 9-0 έκανε ο Κούτσιας στο 78΄, έπειτα από πάσα του Κιτσάκη.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Χνάρης (40΄Παϊραζίδης ), Τσαγκαλίδης, Τσιάτρης, Θεοδωρίδης (40΄Κουλιεράκης), Ταϊτζόγλου (56’ Κούτσιας), Ρούτσης, Στοϊνοβιτς (40΄Βλάχος), Κιτσάκης, Καράκουτης, Κωνσταντέλιας (40΄Κουίδης).

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.