Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Αυτοψία του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο

Αυτοψία του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο

Αυτοψία του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο
Την πρώτη τους επίσκεψη πριν λίγη ώρα αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο και έκανε μία αυτοψία σε όλους τους χώρους, καθώς προχωράει το πλάνο για την χρήση του σταδίου από την επόμενη σεζόν και για όσο χρόνο χρειαστεί η ανέγερση του νέου γηπέδου της Τούμπας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα inpaok, οι επιτελείς των ασπρόμαυρων ήταν αυτή τη φορά πιο σχολαστικοί από κάθε προηγούμενή τους επίσκεψη. Δεν τσέκαραν μόνο τον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια, αλλά προχώρησαν σε έλεγχο όλων των εγκαταστάσεων.

Το γεγονός είναι ότι ο ΠΑΟΚ μετακομίζει στο Καυτανζόγλειο το καλοκαίρι ό,τι κι αν γίνει, γνωρίζοντας ότι το εθνικό στάδιο δηλώνεται ως έδρα και από τον Ηρακλή και από τον Άρη.

Εξέτασαν τους βοηθητικούς χώρους, το κεντρικό κτίριο και τα γραφεία του, τις εισόδους και τα κιγκλιδώματα στις κερκίδες, καθώς ήθελαν να έχουν την καλύτερη δυνατή άποψη για όλες τις αλλαγές που θα χρειαστεί να γίνουν ενόψει της χρήσης του Καυτανζογλείου από τον ΠΑΟΚ.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας επιβεβαίωσε και επίσημα στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του σταδίου, Αποστόλης Μητιντζής.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.