Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Αλλαγές στο Κύπελλο Ελλάδας: Καταργούνται οι όμιλοι, μονοί αγώνες μέχρι τους “16”

Αλλαγές στο Κύπελλο Ελλάδας: Καταργούνται οι όμιλοι, μονοί αγώνες μέχρι τους “16”

Αλλαγές στο Κύπελλο Ελλάδας: Καταργούνται οι όμιλοι, μονοί αγώνες μέχρι τους “16”

Αλλαγές θα έχει το Κύπελλο Ελλάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς καταργούνται οι όμιλοι και θα γίνονται μονοί αγώνες μέχρι τους “16” του θεσμού.

Το Κύπελλο Ελλάδας θα είναι διαφοροποιημένο την επόμενη αγωνιστική περίοδο και η προκήρυξη του θεσμού για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 θα περιλαμβάνει τροποποιήσεις ως προς τον τρόπο διεξαγωγής του.

Το θέμα συζητήθηκε στην Επιτροπή Διοργανώσεων του και και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, ενώ ήταν και ένα από τα θέματα στην ατζέντα του σημερινού Δ.Σ. της Super League, το οποίο αποφάσισε και για το μοντέλο του επόμενου πρωταθλήματος.

Οι ομάδες που θα εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο θα ξεκινούν από τη φάση των “16”, θυμίζοντας πως μέχρι τώρα όλες οι ομάδες της Super League συμμετείχαν από τους “32”.

Επίσης, καταργούνται οι όμιλοι και μέχρι τους “16” οι αγώνες θα είναι μονοί.

Εξάλλου, η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου αποδέχθηκε την εισήγηση για μονο τελικό σε ουδέτερη έδρα και την τελική απόφαση θα πάρει η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας.
Ο υπερσύμβουλος της ΕΠΟ, Πετρ Φουσεκ, ήταν υπέρ του διπλού τελικού, αλλά τελικά δεν πέρασε αυτή η πρόταση.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.