Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

«Αν ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει, η ΑΕΚ δεν έχει καμία τύχη»

«Αν ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει, η ΑΕΚ δεν έχει καμία τύχη»

«Αν ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει, η ΑΕΚ δεν έχει καμία τύχη»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντώνης Μαυρέας μίλησε για την κόντρα του με τον βουλευτή Κωνσταντινέα, για τον τελικό και για τον Ιβάν Σαββίδη.

Για την κόντρα με τον βουλευτή Κωνσταντινέα με αντικείμενο τις εκλογές στην ΕΠΣ Μεσσηνίας:
«Εγώ είμαι στην τοπική ομάδα των Γαργαλιάνων. Ο Πρόεδρός μας ήθελε να βάλει υποψηφιότητα στην ΕΠΣ. Είναι ένας άνθρωπος με πολλές ικανότητες, με μεταπτυχιάκα, που τον χρειάζεται το ποδόσφαιρο. Μιλάω για τον Παναγιώτη Καλκαβούρα. Κι εγώ έκανα τα πάντα για να τον βοηθήσω. Η άλλη παράταξη έχασε τις εκλογές και στηριζόταν εν μέρει από τον κ. Κωνσταντινέα. Κι έχουν μπλέξει τώρα τον Τεβεκέλη και τη… μισή Ελλάδα. Πριν λίγο καιρό είχα φιλοξενήσει τον Φιλώτα Πέλλιο, στο πρόσφατο παρελθόν έχω φιλοξενήσει και τον Καραγεωργίου. Κανείς δε θα μου πει ποιον θα… ταΐσω και ποιον θα φιλοξενήσω. Το ζητούμενο είναι (σ.σ. κατά τον Κωνσταντινέα) ότι για όλα φταίει ο ΠΑΟΚ.

Ας μου φέρει ένας μία απόδειξη ότι έχω πάρει έστω και ένα ευρώ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά στη Μεσσηνία. Είναι δυνατόν βουλευτής να εμπλέκεται σε εκλογές ΕΠΣ; Δεν είμαι έμμισθος του ΠΑΟΚ ούτε θέλω να έχω την εύνοια κανενός. Αν… κόψεις τις φλέβες μου, είναι ασπρόμαυρες. Αν έρθει κάποιος φίλος μου από τη Θεσσαλονίκη δε θα τον φιλοξενήσω; Πιστέψτε με, ο ΠΑΟΚ δεν εμπλέκεται πουθενά στις εκλογές της ΕΠΣ Μεσσηνίας».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Βλέπω νίκη και κατάκτηση του Κυπέλλου α

Είναι ένα ματς. Να ξέρετε ότι από την Καλαμάτα θα ταξιδέψει κόσμος στην Αθήνα.
Αν ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει, η ΑΕΚ δεν έχει καμία τύχη. Δεν πουλάω παοκτσηδιλίκι, αυτό βγαίνει μέσα από την καρδιά μου».

Για τα στοιχεία που δίνουν προβάδισμα νίκης στον ΠΑΟΚ στον τελικό:

«Είναι θυμωμένοι οι παίκτες μας, είναι καλό αυτό. Υπάρχει ποδοσφαιρικός εγωισμός, θα παίξει ρόλο ποιος έχει τη μεγαλύτερη δίψα. Κι αν βγάλουμε και την ποιότητα που έχουμε δείξει όλη τη χρονιά, η ΑΕΚ δεν έχει καμία τύχη. Έχουμε επιθετική γραμμή πολύ καλή, το κέντρο μας είναι καλό, θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι σε όλες τις γραμμές.

Είμαστε μία πλήρης ομάδα και θα το δείξουμε εντός του αγωνιστικού χώρου».

Τέλος, ο κ. Μαυρέας κατέληξε:
«Ο Σαββίδης τους έχει ενώσει όλους… εναντίον μας. Εγώ αυτό θέλω, να είμαστε ενωμένοι. Ζούμε στο Νότο και τα πράγματα είναι δύσκολα, δέχομαι πολλές φορές «επιθέσεις» κατά του ΠΑΟΚ».

FAIR PLAY FM 96,1.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.