Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε καμία ομάδα δεν μπορεί να μας κερδίσει”

“Αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε καμία ομάδα δεν μπορεί να μας κερδίσει”

“Αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε καμία ομάδα δεν μπορεί να μας κερδίσει”
Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Novasports ενόψει του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σέρβου φορ:

Για το πως είναι ο ίδιος και η ομάδα: «Είμαστε καλά κι έχουμε μπει στα τελευταία μέτρα της σεζόν. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, ένα ντέρμπι, και πιστεύω μπορούμε και έχουμε την δυνατότητα να φύγουμε από αυτό το παιχνίδι νικητές» .

Για το πως τους επηρεάζει η απόφαση της Δευτέρας:«Όλοι έχουν δει ότι σε όλη την διάρκεια της σεζόν η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ίσως να είναι και η καλύτερη ομάδα. Χάσαμε μόνο δυο αγώνες στην Αθηνά και έναν στην Τρίπολη, σε όλα τα άλλα παιχνίδια δεν μας κέρδισε κανένας. Χάσαμε κάποιους πόντους που δεν έπρεπε στην αρχή. Συνολικά η ομάδα έδειξε ότι είναι πολύ καλή. Μας έχουν μείνει τρία παιχνίδια και πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε όλα»

Για την ομάδα του Παναθηναϊκού:«Γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός αυτήν την περίοδο περνάει μια δύσκολη κατάσταση. Ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχε πολύ καλή απόδοση και πήρε αποτέλεσμα. Ελπίζω να είναι γεμάτο το γήπεδο και να ευχαριστηθούμε ποδόσφαιρο.
Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο κι ελπίζω να βγούμε νικητές» .

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι:«Πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι.

Να εφαρμόσουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού όπως έχουμε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια. Αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και μπορούμε καμία ομάδα δεν μπορεί να μας κερδίσει» .

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.