Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό με έγγραφο για Μαρινάκη-Τζουγανάτο (pic)

Απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό με έγγραφο για Μαρινάκη-Τζουγανάτο (pic)

Απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό με έγγραφο για Μαρινάκη-Τζουγανάτο (pic)

Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Μάλιστα, η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ δημοσίευσε και ένα άκρως αποκαλυπτικό επίσημο έγγραφο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλά θα κάνει να αφήσει τους ανθρώπους που νιώθουν ότι θίγονται να απαντήσουν μόνοι τους, γιατί αλλιώς ενισχύει την εικόνα που έχει όλη η Ελλάδα ότι ενεργούν ως υπάλληλοί της.

Από αυτό εξαιρείται ο κ. Τζουγανάτος και η ανεξάρτητη γνωμοδότησή του, γιατί όπως αποδεικνύουν τα κάτωθι έγγραφα, όντως έχει επίσημη συνεργασία με την εταιρία ΑΡΓΟΣ ΑΕ του κ.Μαρινάκη.

Εμείς, τα φερέφωνα του «Ρώσου», «φιλοξενούμενου» ιδιοκτήτη, σας ενημερώνουμε ακόμη μια φορά, ότι δεν θα βρεθεί σε αυτή την περίπτωση δικαστήριο να ξέχασει να σας δικάσει, εσάς τους μεγαλόψυχους, ενωτικούς Έλληνες”.

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ σχολίαζαν με χιούμορ την τοποθέτηση για την περιβόητη συνάντηση δεδομένου πως προ ημερών οι «ερυθρόλευκοι» είχαν παραδεχθεί ανοιχτά πως βρέθηκαν στο δικηγορικό γραφείο του κ.Τζουγανάτου «για να πάρουμε γνωμοδότηση», σημειώνοντας:

«Η συνάντηση που έγινε αλλά τελικά δεν έγινε, όμως εν τέλει έγινε αλλά όχι έτσι ακριβώς, δείχνει τη σύγχυση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ» ενώ στη συνέχεια μιλώντας για τις σχέσεις Φαραντούρη – Τζουγανάτου, τόνιζαν πως: «Για τα mail του Φαραντούρη όσο ήταν νομικός σύμβουλος της ΔΕΠΑ προς συνεργάτες του ζητώντας μετ’ επιτάσεως οι γνωμοδοτήσεις να είναι από τον Τζουγανάτο θα ασχοληθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας ηλεκτρονικού εγκλήματος; Ένα ακόμη στοιχείο που αποδεικνύει την άρρηκτη σχέση Τζουγανάτου- Φαραντούρη…».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.