Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Από 13.000 εισιτήρια σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πρότεινε η αστυνομία

Από 13.000 εισιτήρια σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πρότεινε η αστυνομία

Από 13.000 εισιτήρια σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πρότεινε η αστυνομία

Η αστυνομία πρότεινε στους δύο φιναλίστ του τελικού κυπέλλου να πάρουν από 13.000 εισιτήρια, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο οποίος έθεσε και θέμα ΟΑΚ

Την ίδια ώρα η ΕΠΟ πρότεινε να δοθούν από 22.000 εισιτήρια σε κάθε φιναλίστ, ωστόσο η γνώμη της αστυνομίας είναι εντελώς διαφορετική, αφού η δική της πρόταση είναι να δοθούν από 13.000 «μαγικά χαρτάκια» σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στην πρόταση της αστυνομίας διαφώνησε έντονα ο ΠΑΟΚ και πιο ήπια ΑΕΚ και ΕΠΟ, με τους δύο φιναλίστ να τονίζουν ότι δεν ευελπιστούν πως ο αριθμός των εισιτηρίων μπορεί να φτάσει τον τελικό του 2014 (από 23.000 για κάθε ομάδα), αλλά κρίνουν τον αριθμό που προτείνει η αστυνομία μικρό.

Σε κάθε περίπτωση, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν την Παρασκευή, όταν υπάρχει προγραμματισμένη νέα σύσκεψη, ενώ στο μεσοδιάστημα, η αστυνομία θα κάνει νέες διαβουλεύσεις με την ηγεσία της για να παρθεί μία οριστική απόφαση.

Την ίδια στιγμή, από τον ΠΑΟΚ τέθηκε και θέμα έδρας του τελικού, όμως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος ξεκαθάρισε ότι η έδρα του τελικού είναι οριστική και δεν αλλάζει.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.