Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Από 17.196 εισιτήρια οι δύο φιναλίστ του τελικού

Από 17.196 εισιτήρια οι δύο φιναλίστ του τελικού

Από 17.196 εισιτήρια οι δύο φιναλίστ του τελικού
Οι δύο φιναλίστ του φετινού τελικού στο ΟΑΚΑ θα λάβουν από 17.196 εισιτήρια (συν 200 προσκλήσεις) μετά από την απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. να «ανεβάσει» τον αριθμό, κάτι που ήθελαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεύτερη σύσκεψη, που αφορά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στα γραφεία του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας, με την είδηση που προέκυψε να αφορά την οριστική συμφωνία όλων των εμπλεκομένων πλευρών, ώστε οι δύο φιναλίστ να έχουν στη διάθεση τους από 17.196 εισιτήρια (συν 200 περίπου προσκλήσεις) για τον τελικό της 12ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Η πλευρά των οπαδών της ΑΕΚ θα φτάνει μέχρι και ένα κομμάτι της θύρας 5 και αυτών του ΠΑΟΚ μέχρι και ένα μέρος της θύρας 13, ενώ όλα θα δρομολογηθούν σύμφωνα με το σχέδιο της Αστυνομίας, με τις δύο ομάδες να υποστηρίζουν από την πλευρά τους πως θα προσπαθήσουν να πετύχουν ό,τι καλύτερο μπορεί να γίνει στο θέμα της ασφάλειας και της αποφυγής τυχόν επεισοδίων.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.