Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Αποστολή άρθρου επισκέπτη “Άρθρο από το μέλλον.”

Αποστολή άρθρου επισκέπτη “Άρθρο από το μέλλον.”

Αποστολή άρθρου επισκέπτη “Άρθρο από το μέλλον.”

Σήμερα για ακόμα μια φορά ξύπνησα με ένα επιφώνημα και μια λέξη στο στόμα μου……ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ!!!

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΠΑΟΚαρα μας νοιώθω πως μπορώ να αντιμετωπίσω κάθε δυσκολία που μπορεί να προκύψει στον δρόμο μου. Στον δρόμο βλέπω όπου και να κοιτάξω χαρούμενα πρόσωπα που σου δίνουν ενέργεια να ξεκινήσεις την μέρα σου με αισιδοξία και να πετύχεις τους στόχους σου.

Αντιλαμβάνομαι πως αυτή η ομάδα επηρεάζει την καθημερινότητα μας.

Κάθε επιτυχία της δημιουργεί ανθρώπους που μπορούν να γυρίσουν τον κόσμο ανάποδα για να πετύχουν αυτό που θέλουν και κάθε αποτυχία της ρίχνει όλον τον κόσμο πάνω στα κεφάλια των ίδιων ανθρώπων.
Θυμάμαι τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο τα ίδια πρόσωπα σκυθρωπά και προβληματισμένα. Έστερσουντ,Λειβαδιά,Απόλλων μας έκαναν μαύρες τις μέρες μας και άυπνες τις νύχτες μας.

Μια αναλαμπή την τελευταία ημέρα των μεταγραφών μας έκανε να αναθαρήσουμε λίγο μα η αμφιβολία φώλιαζε στην καρδιά μας. Κανείς δεν πίστευε στην δοιήκηση,τον προπονητή και τους παίκτες,αυτοί όμως είχαν άλλη άποψη.
Έκαναν την αρχή στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Τουμπάρα μας και από εκεί και πέρα το ποτάμι του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω. Ο λαός άργησε να πιστέψει,όμως μετά από το γαμπιμπιπ που ρίξαμε στο σαραιτάβλι κάτι άρχισε να νοιώθει.

Μετά από την λήξη της τιμωρίας της Τουμπας κάθε αγώνας έμοιαζε με πανυγήρι. Ο λαός πλέον ένοιωθε και από εκείνη την στιγμή η κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος ήταν πλέον κατάσταση μη αναστρέψιμη. Το έβλεπες στα βλέμματα όλων,από των οπαδών μεχρι των φροντιστών.

Παραδόξως στα ραδιόφωνα έσβησαν και κάποιες περίεργες φωνές,φαίνεται πως κατάπιαν την μπανάνα της Κούλας (Κούλα έλα,μπανάναααα). Ας τα αφήσω όμως αυτά. Λίγες μέρες πέρασαν αλλά ακόμα νοιώθω στο κορμί μου τις συνέπειες του σεισμού που προκάλεσε η ύψωση του τροπαίου του πρωταθλητή Ελλάδος από τον Αντελίνο.

Οι εικόνες που αντίκρυσα θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μου και κανένα από τα επόμενα πρωταθλήματα που θα έρθουν δεν θα είναι σαν και αυτό!!!

Έβλεπες συντριβανίσιους παππούδες να κλαίνε από χαρά δίπλα στα εγγόνια τους που τραγουδούσαν “Οταν θα πάω στον τρελογιατρό“.
Έβλεπες πατεράδες να σηκώνουν τα παιδιά τους στους όμους τους για να μην χάσουν ούτε μια εικόνα από αυτήν την στιγμή,φυσικά και αυτών τα μάτια έβρεχαν το χαμόγελο τους!
Έβλεπες γυναίκες ξεμαλιασμένες να τραγουδούν και να έχουν πεταμένα τα κινητά τους στο καρεκλάκι (ποιος τις χέζει τις σέλφι).
Στα πιτσιρίκια έβλεπες την υπερηφάνια στα μάτια τους,βλέπεις το πρωί θα πήγαιναν πρωταθλητές στο σχολείο.
Μια τρέλα επικρατούσε…..και μετά…….

Λευκός Πύργος.

Πραγματικά δεν μπορεί να περιγραφεί το τι συνέβει. Η λέξη παράνοια είναι πολύ φτωχή. Όταν έφτασα εκεί,ήδη υπήρχαν χιλιάδες κόσμου που παραληρούσαν. Στιγμές ανεπανάληπτες που μόνο όσοι τις έζησαν από κοντά μπορούν να αντιληφθούν και να νοιώσουν.

Οι επόμενες μέρες στα ραδιόφωνα τις πόλης ήταν εορταστικές αφού και ο Άρης επανήλθε στην μεγάλη κατηγορία. Κάθε εκπομπή ξεκινούσε με την φωνή του γίγαντα Παρίδη να τραγουδά “Δικέφαλε,δικέφαλε αητέ“.

Από εκεί ψηλά γιόρταζε και αυτός με όλους αυτούς που πήγαν να φτιάξουν τον ΠΑΟΚ παραδείσου! Μια καταπληκτική χρονιά έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο τρόπο.

Σήμερα 29/5/2018 ,ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν,ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον τίτλο του και ο λαός του θα είναι εκεί όπως ήταν και φέτος.

Αυτός που βγάζει φωνή,αυτός που τρώει χιλιόμετρα,αυτός που ΝΟΙΩΘΕΙ!

Ένα άρθρο από Κυριακίδης Χαράλαμπος

Μπορείτε και εσείς να στέλνετε τα άρθρα σας για δημοσίευση στο zms.gr >>> ΕΔΩ <<<

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.