Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Ατομικό πρόγραμμα ο Πρίγιοβιτς

Ατομικό πρόγραμμα ο Πρίγιοβιτς

Ατομικό πρόγραμμα ο Πρίγιοβιτς
Τακτική, κυκλοφορία και στημένα.
Η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το Κύπελλο Ελλάδας συνεχίστηκε την Τρίτη στην Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι αφιερωμένο στην τακτική.

Σε μία εβδομάδα με τρία παιχνίδια, ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, επιχειρούν να διαχειριστούν όσο καλύτερα γίνεται τους ποδοσφαιριστές τους, προκειμένου να είναι όλοι διαθέσιμοι για την δύσκολη συνέχεια.

Οι Μάτος και Βιεϊρίνια έκαναν ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης, χωρίς να βγουν στο γήπεδο, ενώ οι Μαουρίσιο και Κρέσπο , αφού πρώτα ακολούθησαν μέρος της προπόνησης, συνέχισαν με πρόγραμμα στο γυμναστήριο.Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μετά το απαραίτητο ζέσταμα, δούλεψαν πάνω στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, με ιδιαίτερη έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, τα τελειώματα αλλά και τις στημένες φάσεις.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εμφάνισε ένα ουρολογικό πρόβλημα και λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που του χορηγήθηκε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Την Τετάρτη (07.02) η ομάδα θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.