Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Αύριο τα αποτελέσματα για τον Γκόμεζ

Αύριο τα αποτελέσματα για τον Γκόμεζ

Αύριο τα αποτελέσματα για τον Γκόμεζ
Ο Ντανιέλε Ρίτσι μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό αναφέρθηκε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Ραφαήλ Κουμεντάκη, αλλά και για τον τραυματισμό του Ερνάντο Γκόμεζ, καθώς ο διαγώνιος από τη Βενεζουέλα αποχώρησε από το παιχνίδι στις αρχές του δεύτερου σετ λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.

Αναλυτικά:

«Πήραμε τη νίκη απέναντι σε δύσκολη έδρα και έχοντας μπροστά μας μια δύσκολη αποστολή στην Τουρκία για το CEV Champions League. Είμαι ικανοποιημένος γιατί η ομάδα ανταποκρίθηκε καλά σε αυτά που είχαμε σχεδιάσει και δεν χαλαρώσαμε. Ο Κουμεντάκης έκανε την πρώτη του εμφάνιση. Ακόμα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και είμαι βέβαιος πως θα παίξει καλύτερα στη συνέχεια. Το πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Ερνάντο Γκόμεζ. Ο «Χάρι» θα κάνει μαγνητική το πρωί της Τρίτης εδώ στην Αλεξανδρούπολη για να δούμε το μέγεθος του προβλήματος. Εάν πάντως είναι πρόβλημα στον τετρακέφαλο, η εμπειρία μας δείχνει πως δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί στους επόμενους αγώνες».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.