Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Aυτό που συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ ξεπερνά το πάθος”

“Aυτό που συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ ξεπερνά το πάθος”

“Aυτό που συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ ξεπερνά το πάθος”

Η ροή της καθημερινότητας, η συχνότητα των αγώνων και οι πιεστικές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν συχνά να εκφραστεί για κάτι πέρα από την ανάλυση του παιχνιδιού και το καθαρά τεχνικό κομμάτι.

Αυτή τη φορά, τα δεδομένα άλλαξαν. Το θέμα δεν ήταν το ματς που μόλις τελείωσε ή εκείνο που έρχεται. Το αντικείμενο ήταν ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. Ο δικός του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ του κόσμου του.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κάθισε απέναντι από την κάμερα της UEFA κι έδωσε μια διαφορετική κι άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη για το Europa League Show.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιδιαίτερη ομάδα. Είναι μια ομάδα με απίστευτη συναισθηματική ενέργεια. Υπάρχει κάτι παραπάνω από το πάθος. Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό το κάτι. Όπου και αν πας, αισθάνεσαι ότι κουβαλάς μια τεράστια ευθύνη.

Όλοι απαιτούν αυτό: Νίκη, νίκη, νίκη.

Αισθάνεσαι περικυκλωμένος και εμψυχωμένος από έναν τεράστιο αριθμό φιλάθλων που ζουν αποκλειστικά για τη νίκη. Ταυτόχρονα αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, η στιγμή αυτή είναι δύσκολη να την ξεπεράσεις. Μπορείς να νιώσεις την απογοήτευση, την θλίψη όλων αυτών που υποστηρίζουν την ομάδα, τον ΠΑΟΚ, μέχρι τα βάθη της ψυχής σου.

Επαναλαμβάνω, είναι κάτι που δεν το περιμένεις και δεν μπορείς να το καταλάβεις παρά μόνο αν ανήκεις στην ομάδα…

Κάποιος είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και έχει δίκιο.

Σε άλλες ομάδες μπορεί να υπάρχει έντονο πάθος. Πολλοί φίλαθλοι που είναι τρελαμένοι με την ομάδα τους. Γενικά στην Ανατολή και ειδικά στα Νοτιοανατολικά της Ευρώπης τα συναισθήματα είναι έντονα.

Όπως σας έλεγα, μια φανταστική ενέργεια, πάθος κυκλοφορεί κατά την διάρκεια των αγώνων, ειδικά σε αγώνες όπου κορυφαίες ομάδες με μακροχρόνια αντιπαλότητα έρχονται αντιμέτωπες.

Ο καθένας έχει αυτό το πάθος για την ομάδα του, αλλά αυτό που συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ ξεπερνά το πάθος…»

Razvan Lutsesku

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.