Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Borisov Arena: Ένα high tech γήπεδο μέσα στο δάσος

Borisov Arena: Ένα high tech γήπεδο μέσα στο δάσος

Borisov Arena:Ένα high tech γήπεδο μέσα στο δάσος

Μοντέρνο, λειτουργικό με εκπληκτική φύση γύρω του, καθώς είναι χτισμένο στη μέση μιας τεράστιας δασικής έκτασης, το Borisov Arena αποτελεί το top αξιοθέατο της πόλης Μπορίσοφ.

Είναι η έδρα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και της Εθνικής ομάδας ανδρών της Λευκορωσίας.

Ένα νέο γήπεδο για την Μπάτε Μπορίσοφ αποτελούσε προφανώς όνειρο των οπαδών, ωστόσο η επιτυχία εισόδου στους ομίλους του UEFA Champions League, τη σεζόν 2008-09, έδωσε όλους τους λόγους για να γίνει πραγματικότητα.

Ετσι σχεδιάστηκε ένα γήπεδο με χωρητικότητα 15.000 θεατών (13.126 για την ακρίβεια), που θα έδινε την ευκαιρία να πραγματοποιηθούν οι αγώνες των ομίλων του Champions League στο Μπορίσοφ.

Επισήμως η κατασκευή του νέου γηπέδου άρχισε στις 12 Νοεμβρίου του 2010 και ο πρόεδρος της χώρας Αλεξάντερ Λουκασένκο τοποθέτησε το πρώτο τούβλο. Το αποκορύφωμα της τελετής ήταν η τοποθέτηση ειδικής κάψουλας με ένα μήνυμα στους απογόνους.

Η έδρα της Μπάτε ήταν έτοιμη να φιλοξενήσει αγώνες στις 3 Μαϊου του 2014, οπότε και εγκαινιάστηκε με την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Λευκορωσίας.

Η κατασκευή του κόστισε 40.000.000 ευρώ.Το Borisov Arena είναι 4 αστέρων, που βάσει των προϋποθέσεων της UEFΑ, επιτρέπει στην Μπάτε να φιλοξενεί παιχνίδια της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League και του UEFA Europa League.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.