Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Χρειαζόμαστε ενίσχυση”

“Χρειαζόμαστε ενίσχυση”

“Χρειαζόμαστε ενίσχυση”

Αρχή με τεσσάρα.. Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μετά την λήξη του πρώτου φιλικού παιχνιδιού επί Ολλανδικού εδάφους.

Aναλυτικά δήλωσε:

«Για πρώτο παιχνιδι είμαι ικανοποιημένος. Οι παίκτες προέρχονταν από δυνατές προπονήσεις και γνώριζα ότι δεν θα δω κάτι διαφορετικό. Παρ’ όλα αυτά, είδα κάποια συγκεκριμένα πράγματα σε άμυνα και ανάπτυξη. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος…»

Για το γεγονός ότι υπάρχει συνοχή στην ομάδα:

«Είναι γεγονός ότι ξεκινάμε από καλή βάση. Έχουμε σχεδόν τα πάντα, χρειαζόμαστε δύο με τρεις παίκτες για να ανέβουμε επίπεδο κι ελπίζω σε λίγες ημέρες να έρθουν. Οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους και πρέπει αυτές τις ημέρες να βρούμε τον συγχρονισμό μας».

Για το θέμα του τερματοφύλακα:

«Περιμένω νεότερα, είναι εδώ κι ο κύριος Μίχελ που μπορεί να σας απαντήσει. Θέλω έναν τερματοφαλακα. Ο Σιαμπάνης είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, δουλεύει καλά, αλλά έδειξε κάποια έλλειψη συγκέντρωσης. Ο τερματοφύλακας πρέπει να ξέρει πότε να παίρνει ρίσκο…»

Για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα:

«Θα περιμένω τα επόμενα για ματς για να σας απαντήσω, ίσως το τελευταίο φιλικό με τον Άγιαξ, αφού έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα. Είναι πιθανό να χρειαστούμε άλλους δύο παίκτες».

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς:

«Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες για τις θέσεις των παικτών που θα τις ρυθμίσουμε με τους αγώνες που θα δώσουμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι στο πρώτος ματς θα είμαστε έτοιμοι».

Για τους νεαρούς παίκτες που συμμετέχουν στην προετοιμασία:

«Εξαρτάται από τους ίδιους να δείξουν την αξία τους και θα δούμε τι θα γίνει.
Ο Πούγγουρας κι ο Δεληγιαννίδης είναι νέοι αλλά συμμετέχουν στις δραστηριότητες της πρώτης ομάδας εδώ και καιρό.
Θα δούμε τι θα γίνει στη διάρκεια της σεζόν».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.