Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Αν δεν αλλάξετε στάση δεν θα δείτε ψήφο”

“Αν δεν αλλάξετε στάση δεν θα δείτε ψήφο”

“Αν δεν αλλάξετε στάση δεν θα δείτε ψήφο”

Καυτή υποδοχή… επιφύλαξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον αρχηγό της Νεάς Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την άφιξη του στο “Porto Palace”. Μάλιστα, ένας πιο θερμόαιμος τον ρώτησε :”Ο κ.Μαρινάκης είναι καλύτερος απο τον κ.Σαββίδη;” . Στην συνέχεια όμως απομακρύνθηκε από τους άνδρες ασφαλείας του κ.Μητσοτάκη.

Tην ίδια στιγμή, αντιπροσωπεία των οπαδών του Δικεφάλου συναντήθηκε πριν από λίγο με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και στενούς συνεργάτες του προέδρου της, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για την στάση του απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των φίλων του ΠΑΟΚ τόνισαν προς τους Σταύρο Καλαφάτη, Θοδωρή Ζαγοράκη και Λευτέρη Αυγενάκη (Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ): «Μαζέψτε τον, όπως και τους Βαγγέλη Οικονόμου, Ντόρα Μπακογιάννη και Ισίδωρο Κούβελη.

Να μην ξανά πιάσουν τον ΠΑΟΚ στόμα τους. Αν δεν αλλάξετε στάση δεν θα δείτε ούτε ψήφο!»

Οι οπαδοί του Δικεφάλου μίλησαν με σκληρή γλώσσα για την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τον πολεμάτε και στηρίζετε την διαπλοκή!»

Ο κ.Αυγενάκης πιο ψύχραιμος υποσχέθηκε για αλλαγή πλεύσης των στελεχών του κόμματος του.

 

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.