Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Δεν παίξαμε τόσο καλά”

“Δεν παίξαμε τόσο καλά”

“Δεν παίξαμε τόσο καλά”

Μόνο από το αποτέλεσμα έμεινε ικανοποιημένος ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και όχι από την εμφάνιση της ομάδας του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ολιμπίκ στο Κίεβο.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν έκανε βήματα προόδου η ομάδα του σε σχέση με τα προηγούμενα ματς:
«Το αποτέλεσμα ήταν καλό για εμάς, αλλά σαφώς δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε. Η εικόνα απέχει από αυτό που θέλω εγώ να βλέπω και θα δούμε την επόμενη εβδομάδα πόσο βελτιωμένοι θα παρουσιαστούμε».

Για τις πολλές ευκαιρίες που έκανε η Ολυμπίκ:
«Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την αμυντική γραμμή, αλλά και με την γενική αμυντική λειτουργία. Έχω συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή τι χρειάζεται η ομάδα και θα κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις, αλλά όπως είπα για την αμυντική λειτουργία δεν ευθύνεται μόνο η άμυνα, αλλά και οι παίκτες που παίζουν μπροστά».

Για την συντηρητική προσέγγιση που είχε ο ΠΑΟΚ στο ματς:
«Είναι γεγονός ότι η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλω εγώ. Επειδή μιλάμε για ματς πρόκρισης ήθελα μεγαλύτερη ασφάλεια στο κέντρο. Σύντομα ελπίζω να παίξουμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Αν ξεκινούσαμε ξανά το παιχνίδι από την αρχή θα έκανα μια αλλαγή».

Για τις μεταγραφές που χρειάζεται:
«Σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές, όταν αγοράζεις νέους παίκτες έχεις ένα 30% διαφορά σε σχέση με την ομάδα που θα είχες, αν δεν πάρεις καινούργιους ποδοσφαιριστές. Δεν έχει να κάνει όμως μόνο με τις μεταγραφές. Σήμερα δε παίξαμε τόσο καλά. Είναι νωρίς να πούμε τι φταίει και τι όχι πρέπει να δούμε τη συνολική εικόνα και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα».

Για την Ρεβάνς της Τούμπας:
«Σίγουρα θα παίξουμε πιο καλά στο παιχνίδι της Τούμπας, να μπούμε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, να είμαστε επιθετικοί και να δείξουμε την δύναμη μας. Η Ολιμπίκ είναι μια καλή ομάδα, αλλά υστερεί σε φυσική κατάσταση, οπότε θα μπούμε πιο επιθετικοί στο παιχνίδι της Τούμπας».

Για την αλλαγή του Σάκχοφ:

«Θέλαμε να περάσουμε στον αγωνιστικό χώρο έναν πιο επιθετικό ποδοσφαιριστή και αποφασίσαμε να τον αντικαταστήσουμε με έναν που είχε πιο… αμυντικό ρόλο, έτσι αντικαταστήσαμε τον Σάχοφ».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.