Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

«Δεν τελείωσε τίποτα, υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια…»

«Δεν τελείωσε τίποτα, υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια…»

«Δεν τελείωσε τίποτα, υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια…»

Δεν χάνει τις ελπίδες πρόκρισης ακόμα στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με την Βίντι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την έλλειψη τελικών προσπαθειών: «Το παιχνίδι ήταν περίπλοκο μία ομάδα που είχε υψηλά ποσοστά κατοχή και από την άλλη μία ομάδα που πήγε το παιχνίδι στην δύναμη και αμύνθηκε πολύ καλά, με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν κάναμε μία σοβαρή φάση στα δύο παιχνίδια».

Για την επιλογή του Ελ Καντουρί στον άξονα: «Ξέρετε πολύ καλά την κατάσταση με τον Πέλκα, ήταν μία ευκαιρία να ξεκουραστεί. Είναι καλύτερο δεδομένης της κατάστασης ότι δεν έπαιξε σήμερα για να επανέλθει σε καλύτερες εμφανίσεις. Όσο αναφορά τον Ελ Καντουρί δεν θέλω να σχολιάσω ατομικές εμφανίσεις. Είχαμε ένα παιχνίδι που κοιτάξαμε να παίξουμε με όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους αλλά είχαμε μία ομάδα απέναντι μας που μας ξεγέλασε.

Ειλικρινά υπάρχει μία τεράστια ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, μία ομάδα που προσπαθεί να δημιουργήσει και μία που αμύνεται επί 90 λεπτά».

Για το αν θεωρεί ότι τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι βάρος: «Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Στο ποδόσφαιρο συνέβη το γεγονός να μην μπορείς να ανοίξεις εύκολα τις κλειστές άμυνες και να σκοράρεις. Για την θέληση των παικτών δεν μπορεί να μιλήσει κανείς, είδαμε ότι τα έδωσαν όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει αυτό το νεκρό διάστημα, σε αυτό όμως πρέπει να κρατήσουμε μία ισορροπία».

Για την πιθανότητα αποκλεισμού μετά τις δύο ήττες: «Περιμένετε ακόμα. Υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια. Αυτήν την στιγμή η ΜΠΑΤΕ έχει περισσότερες ελπίδες γιατί παίζει στην έδρα της».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την σημερινή απόδοση: «Είναι διαφορετικό να προσπαθείς και διαφορετικό το να το επιτυγχάνεις. Προσπαθώ να βρω και εγώ μία εξήγηση για το σημερινό παιχνίδι. Σήμερα δεν μπορώ να πω τίποτα, οι παίκτες προσπάθησαν με όλους τους τρόπους, αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που μας μπλόκαρε σε όλους τους τομείς. Προσπαθήσαμε με τρία δεκάρια, δύο επιθετικούς. Είμαστε λίγο διαφορετικοί στα δύο διαστήματα των διακοπών για τις Εθνικές ομάδες.»

Για το αν η Βίντι είναι καλύτερη ομάδα: «Κέρδισαν δύο παιχνίδια, η ποιότητα είναι με εμάς. Αν πάρουμε τα αποτελέσματα είναι δικό μου λάθος και όχι των παικτών, κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο πρέπει να γίνονται συγκρίσεις.
Σε άλλη περίπτωση θα μπορούσαμε να παίξουμε έξι παιχνίδι και να τα κερδίσουμε όλα, ωστόσο τώρα κέρδισε η Βίντι και στα δύο.»

Για το αν υπάρχει θέμα στην άμυνα με την συμμετοχή των ίδιων παικτών: «Ο Μάτος δεν θα παίξει την Κυριακή. Νομίζω δεν είναι αυτό το θέμα, με τον Μάτος και τους υπόλοιπους έχουμε κερδίσει άλλα παιχνίδια. Αυτή είναι η κατάσταση με την Βίντι, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα άλλα παιχνίδια.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.