Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Δικαιώνει ο παρατηρητής τον ΠΑΟΚ

Δικαιώνει ο παρατηρητής τον ΠΑΟΚ

Δικαιώνει ο παρατηρητής τον ΠΑΟΚ
Στην έκθεση του παρατηρητή του αγώνα αναφέρεται ξεκάθαρα η εκπρόθεσμη αλλαγή στη λίστα των αξιωματούχων του αγώνα από πλευράς Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες δήλωσαν αρχικά ως προπονητή της ομάδας τον Χρήστο Κόντη, με το όνομα του Όσκαρ Γκαρθία να μην υπάρχει πουθενά…. Μάλιστα, η αλλαγή έγινε 15 λεπτά μετά την επιτρεπόμενη προθεσμία και αυτό σημειώθηκε και στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή Αλέξανδρο Αρετόπουλο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αντιλήφθηκαν την γκάφα τους, προχώρησαν στις αλλαγές των ονομάτων αλλά εκπρόθεσμα σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή.

Επιπλέον, στην έκθεση επισυνάπτεται και αυτή του γιατρού του αγώνα, η οποία συν τοις άλλοις αναφέρει πως συνόδευσε τον Γκαρθία ως τα αποδυτήρια, όπου παράγοντες των φιλοξενούμενων του απαγόρευσαν για 20 λεπτά να τον εξετάσει.

Την ίδια ώρα, αναφέρει ότι όταν ρωτήθηκε από τον τέταρτο διαιτητή Γιώργο Κομίνη αν ο Ισπανός προπονητής μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντα, του απάντησε καταφατικά. Άλλωστε, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο που δείχνει από κοντά τη στιγμή που το ανοιχτό ρολό βρίσκει τον κόουτς των «ερυθρόλευκων».

Συνεπώς, με βάση όλα τα παραπάνω αποδεικνύεται ότι ο αγώνας δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού που κινδυνεύει πλέον να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά και να του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.