Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Δουλειά σε άμυνα και επίθεση

Δουλειά σε άμυνα και επίθεση

Δουλειά σε άμυνα και επίθεση
Άπαντες μετρούν αντίστροφα για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τους παίκτες του προετοιμάζονται για την σαββατιάτικη μάχη κόντρα στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Το προπονητικό πρόγραμμα της Πέμπτης (04.01), στην έδρα της ομάδας, περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και εστιάστηκε τόσο στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, όσο και στην αμυντική συμπεριφορά της, ενώ οι παίκτες εξασκήθηκαν και στις στημένες φάσεις.

Στα ευχάριστα της ημέρας, το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Γλύκος ακολούθησε για πρώτη φορά το πρόγραμμα των υπόλοιπων τερματοφυλάκων της ομάδας, μετά το σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε. Ο Εργκούς Κάτσε δεν βγήκε στο γήπεδο και ακολούθησε θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην μέση, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Από την προπόνηση έλειψε ο Μάριος Σιαμπάνης , που ταλαιπωρείται από κρυολόγημα.

Την Παρασκευή (05.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.