Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Δουλειά σε όλους τους τομείς

Δουλειά σε όλους τους τομείς

Δουλειά σε όλους τους τομείς

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου η ομάδα να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται στο παιχνίδι της Δευτέρας στην Αθήνα κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης (11.09, 19:30).

Μετά την προθέρμανση που περιελάμβανε ασκήσεις ισορροπίας και παιχνίδια 6-2, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν στην επιθετική τακτική και τους αυτοματισμούς, ενώ οι υπόλοιποι ασχολήθηκαν με το αμυντικό κομμάτι. Το τελευταίο μέρος αφιερώθηκε και πάλι στον τομέα της τακτικής με παιχνίδια έξι εναντίον πέντε σε μία εστία με τερματοφύλακα. Ο Ρόμπερτ Μακ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα με αυξημένους ρυθμούς αυτή την φορά και από μέρα σε μέρα αναμένεται να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ντόριαν Λεβέκ δούλεψε κι αυτός ατομικά σε υψηλή ένταση, μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε έπειτα από χτύπημα στην προπόνηση.

Το Σάββατο (09.09) οι παίκτες του Δικεφάλου θα προπονηθούν στις 10:00 στην Νέα Μεσημβρία.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.