Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Έχει εκπληκτικούς οπαδούς… είναι γνωστό σε ολόκληρη την Ευρώπη”

“Έχει εκπληκτικούς οπαδούς… είναι γνωστό σε ολόκληρη την Ευρώπη”

“Έχει εκπληκτικούς οπαδούς… είναι γνωστό σε ολόκληρη την Ευρώπη”
Αποκαλυπτήρια για τον Τιμπό Μουλέν!
Ο νεαποκτηθείς ποδοσφαιριστής μίλησε στην κάμερα του PAOK TV και έδειξε ότι ήταν πλήρης ενημερωμένος για όλα και για όλους στην νέα του ομάδα.
Για το πως αισθάνεται που ανήκει στον ΠΑΟΚ:

«Ευχαριστώ για τον τρόπο που με υποδέχεστε. Είμαι έτοιμος να παίξω, είναι αλήθεια πως έχω να αγωνιστώ από τον Δεκέμβρη, αλλά ήμασταν σε προετοιμασία αυτές τις εβδομάδες, οπότε ελπίζω να είναι όσο πιο γρήγορα γίνετε έτσι ούτως ώστε να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει τίτλους».

Στη συνέχεια :

«Είμαι χαρούμενος που ανήκω σε ένα μεγάλο κλαμπ. Ο ΠΑΟΚ έχει χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ελπίζω να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους που είναι υψηλοί, όπως και πρέπει να είναι».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις:

«Όλα είναι υπέροχα εδώ. Το κλίμα είναι καλό, όλοι με υποδέχτηκαν πολύ καλά και μόλις είδα και τις εγκαταστάσεις που είναι εκπληκτικές».

Για την υποδοχή του από τους συμπαίκτες του:

«Με υποδέχτηκαν πολύ ζεστά, όπως και το τεχνικό επιτελείο. Ένιωσα μέλος της ομάδας. Νιώθω καλά εδώ, ανακάλυψα ένα όμορφο γκρουπ ανθρώπων που με έκανε να νιώσω όμορφα και ανυπομονώ για τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τώρα είναι όλα τέλεια και ελπίζω να συνεχίσει να ισχύει κάτι τέτοιο».

Για το τι ξέρει για τον ΠΑΟΚ:

«Έχει εκπληκτικούς οπαδούς, ξέρω πως αγαπούν την ομάδα και το γνώριζα από πριν, αφού αυτό είναι γνωστό σε ολόκληρη την Ευρώπη. Είχα δει και αρκετά βίντεο, μετά συζήτησα και με τον Πρίγιοβιτς σχετικά με τον ΠΑΟΚ και μου είπε πως είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει τρομερό κόσμο και υψηλούς στόχους.
Επίσης μου είπε πως κατά την άποψή του πρέπει να υπογράψω εδώ».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.