Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να κυριαρχούμε στα ματς”

“Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να κυριαρχούμε στα ματς”

“Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να κυριαρχούμε στα ματς”

Με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην Λαμία, ο Μάριος Σιαμπάνης μίλησε στην κάμερα του Novasports για το παιχνίδι, τους προσωπικούς αλλά και ομαδικούς στόχους, θυμήθηκε πως επέλεξε να γίνει τερματοφύλακας και αναφέρθηκε και σε άλλα ενδιαφέροντα.

Για το διάστημα της διακοπής:«Έλειπα το διάστημα της διακοπής, γιατί είχα υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων. Γυρίσαμε και μας μίλησε ο προπονητής μας, μας ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμούς, να έχουμε focus στους αντιπάλους και να έχουμε νοοτροπία νικητή. Από την στιγμή που όλο το προπονητικό τιμ μας παρέχει αναλύσεις video, ανάλυση του αντιπάλου, από εκεί έρχεται η νοοτροπία για έναν ποδοσφαιριστή, δεν θέλει κάτι άλλο» .

Για τη θέση του και τον ανταγωνισμό που υπάρχει:«Καλός είναι ο ανταγωνισμός, το καλό για εμένα είναι ότι όλοι οι τερματοφύλακες είμαστε δεμένοι, δεν έχουμε παρεξηγήσεις. Θέλω να παίξω, δείχνω στο προπονητή ότι θέλω να παίξω. Πιστεύω να μου δοθεί η ευκαιρία να μπω και να μην… ξαναβγώ».

Για τον ρόλο που είχε στην προετοιμασία:«Σίγουρα το να πηγαίνεις στην προετοιμασία και να σε υπολογίζει η ομάδα. Μετά αλλάξαμε προπονητές το θετικό είναι ότι συνέχισα την δουλειά και περιμένω την ευκαιρία μου» .

Για το πώς έγινε τερματοφύλακας, τι του αρέσει στη θέση του, αλλά και τα πρότυπα του:«Μικρός ήμουν χοντρούλης και κουραζόμουν να τρέχω. Πήγα τον αδερφό μου στον Παύλο Μελά και επειδή είμαστε δεμένοι, ξεκίνησα και εγώ. Επειδή εγώ κουραζόμουν μίλησα με τους υπεύθυνους και ζήτησα μια ξεκούραστη θέση και βήμα, βήμα τα καταφέραμε. Τα πόδια. Οι τοποθετήσεις μου. Εκεί έχω ένα προβάδισμα. Πρότυπα μου είναι ο Νόιερ και μετά ο Τερ Στέγκεν» .

Για τη δυσκολία του ΠΑΟΚ να πάρει αποτελέσματα εκτός έδρας:«Θα τα καταφέρουμε όλα, μαζί με τον προπονητή μας. Πρέπει να έχουμε νοοτροπία πρωταθλητή, νικητή σε κάθε αγώνα, είτε παίζουμε με την Λαμία, είτε με τον Ολυμπιακό» .

Για το πως θα πετύχει τους στόχους της η ομάδα:«Πρέπει να έχουμε πειθαρχία, να είμαστε δεμένοι. Πρέπει να κοιτάξουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, όπως μας λέει ο προπονητής μας» .

Για τα δικά του όνειρα:«Να παίξω στον τελικό του Champions League. Πιστεύω ότι με πολύ δουλειά θα το καταφέρω» .

Για το παιχνίδι κόντρα στην Λαμία:«Είναι δύσκολο να παίζουμε χωρίς τους οπαδούς μας. Μας έχει αναλύσει ο προπονητής τον αντίπαλο και θα μπούμε να κυριαρχήσουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να κυριαρχούμε στα ματς» .

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.