Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Είμαστε υπερήφανοι σαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έχουμε έναν πρόεδρο χωρίς χρέη στο κράτος”

“Είμαστε υπερήφανοι σαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έχουμε έναν πρόεδρο χωρίς χρέη στο κράτος”

“Είμαστε υπερήφανοι σαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έχουμε έναν πρόεδρο χωρίς χρέη στο κράτος”

Τι και αν είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά το PAOK FAN CLUB NEW YORK με ανακοίνωση τους στηρίζουν τον Ιβάν Σαββίδη και θέτουν τις ερωτήσεις τους στην κυβέρνηση του Τραμπ.

Η ανακοίνωση:

“Εκ μέρους του προέδρου, συμβουλίου και μελών του ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης.
Καλημέρα στην παγκόσμια οικογένεια του ΠΑΟΚ !!
Μετά την τελευταία αγωνιστική του πρωταθληματος όπου παρακολουθήσαμε μια παρωδία, καταλάβαμε πλέον ότι από τη στιγμή που δεν μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα στο γήπεδο, αποφάσισαν με ύπουλους τρόπους να το πάρουν στα χαρτιά.

Θέλουμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης στον πρόεδρο μας κύριο Ιβαν Σαββιδη ότι θα είμαστε δίπλα του για ότι γίνει από εδώ και εμπρός, αλλά ταυτόχρονα να τον ευχαριστήσουμε που με την αντίδραση του γλύτωσε πολλά ΠΑΟΚτσακια από τη φυλακή!!

Στέλνουμε μήνυμα στον καρεκλοκένταυρο των Αθηνών σε περίπτωση που δεν υπάρξει δικαιοσύνη είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε στα άκρα!!
Μπορούμε πλέον να καταλάβουμε, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μόνο η αφορμή και ότι το πραγματικό σας πρόβλημα αλήτες είναι ο ίδιος ο Ιβαν Σαββιδης και μόνο αυτός!!

Δεν μπορείτε να χωνέψετε που ένας Έλληνας πόντιος επιχειρηματίας αποφάσισε να φέρει την ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στην Β.Ελλαδα!! Είχατε συνηθίσει τόσα χρόνια να μας έχετε στην ζητιανιά για κάποιο έργο και για κάποιες ελάχιστες θέσεις εργασίας!!

Σαν αμερικανοί πολίτες Έλληνες στην ψυχή και στην καρδιά μα πάνω από όλα Μακεδόνες και ΠΑΟΚτζιδες θελουμε να στείλουμε ένα μήνυμα και στην εδώ κυβέρνηση του κυριου Τραμπ και να του θέσουμε τις εξής ερωτήσεις:

1) Είστε σύμφωνος κύριε πρόεδρε των Ηνωμένων πολιτειών με το περιεχόμενο των συνεντεύξεων και με τις απόψεις που εκφράζει μέσα από αυτές ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα;

2) Συμφωνείτε με την παρέμβαση του πρέσβη σας στα ιδιωτικά δρώμενα μιας χώρας όπως η Ελλάδα;
Νομίζουμε ότι εδώ στη ξενιτιά που ζούμε κυρίαρχο χαρακτηριστικό είναι η δημοκρατία και με βάση αυτήν την δημοκρατία ο πρεσβης αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα της χώρας του χωρίς να εμπλέκεται στα επιχειρηματικά δρώμενα της χώρας που βρίσκεται και δουλεύει!! Θελουμε να πιστεύουμε ότι η ταύτιση απόψεων που υπάρχει μεταξύ του πρέσβη και ορισμένων επιχειρηματιών της Αθήνας είναι απλά τυχαία!!

ΥΣ1 Είναι απορίες άξιο πως την ώρα που υπάρχουν δυο Έλληνες στρατιώτες αιχμάλωτοι εν καιρό ειρήνης στην Τουρκία, την ώρα που η Ελλάδα ταλανίζεται με χίλια προβλήματα μνημονίων, θέσεις εργασιών με αποτέλεσμα της φυγής νέων Ελλήνων στο εξωτερικό, όλη η Ελλάδα, όλα τα ΜΜΕ και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της χώρας ασχολείται με τον Ιβαν Σαββιδη!!

ΥΣ2 Είμαστε υπερήφανοι σαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έχουμε έναν πρόεδρο χωρίς χρέη στο κράτος και με λευκό ποινικό μητρώο σε αντίθεση με τους φιλάθλους των άλλων ομάδων!!

ΥΣ3 Ευχαριστούμε θερμά τα καράβια που ταξιδεύουν μόνα τους, τα πετρέλαια που πηγαινοέρχονται σαν νερά, τους πορτοσαλτηδες και σια των ΜΜΕ και τους «βολευτές» της Μακεδονίας!!!

ΥΣ4 Ραντεβού αυτήν την Κυριακή 18 του Μάρτη στις 12:00 στα Ηνωμένα Έθνη στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας”.

ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.