Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Είστε υποχρεωμένοι να πεθάνετε για το πρωτάθλημα”

“Είστε υποχρεωμένοι να πεθάνετε για το πρωτάθλημα”

“Είστε υποχρεωμένοι να πεθάνετε για το πρωτάθλημα”

Ο Ιβάν Σαββίδης επέλεξε το κτήμα Δέδα για να συγκεντρώσει όλες τις οικογένειες των παικτών και των στελεχών της ομάδας σε μία προγραμματισμένη συγκέντρωση.

Σκοπός του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ ήταν να βρεθούν όλοι πιο κοντά μεταξύ τους, όπως μια οικογένεια ενωμένη….

Στην βασική του ομιλία ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τόνισε συγκεκριμένα πράγματα, ακόμη και για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Ξεκίνησε τονίζοντας: «Σας καλώ να ξεχάσετε ότι άσχημο έχει γίνει μέχρι σήμερα. Δεν μπορούμε να ξαναβρούμε πράγματα που χάθηκαν και δεν έχει κανένα νόημα να μένουμε πίσω”.

Στην συνέχεια: «Είμαστε στην αρχή της χρονιάς και όλα μπορούν να διορθωθούν αν είμαστε όλοι μια οικογένεια. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να σκέφτεται τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Χρειάζομαι ανθρώπους να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Μίλησε και για τις δυνατότητες της ομάδας: «Ξέρω ότι ο κάθε ένας από εσάς, προπονητής, ομάδα και στελέχη είστε οι καλύτεροι στον τομέα σας στην Ελλάδα. Όμως οι καλύτεροι, δεν έχουν κάνει ακόμη την καλύτερη ομάδα. Όλοι εμείς, εγώ και οι εργαζόμενοι είμαστε ουσιαστικά οι βοηθοί του προπονητή και των παικτών. 11 παίζουν αλλά 100 δουλεύουν για το κάθε παιχνίδι».

Μάλιστα, τόνισε με έμφαση: «Είστε υποχρεωμένοι να πεθαίνετε για το πρωτάθλημα. Ή θα κερδίζουμε ή θα πεθαίνουμε στο γήπεδο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή. Δεν μ´ άρεσε να τον έχω αντίπαλο και σίγουρα τον θέλω να εργάζεται για εμάς».

Έκανε και την κριτική του για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Ακόμη και στο ματς χθες είδα παίκτες που πρώτα προσπαθούσαν να μην κάνουν λάθος και όχι να κερδίσουν το παιχνίδι»

Τέλος, επεσήμανε: «Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ιδιαίτερη ομάδα στην Ελλάδα και είμαι ευλογημένος που η μοίρα με έφερε εδώ. Νιώστε το ίδιο και θα καταλάβετε στο τέλος τι έχετε πετύχει».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.