Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Φαν’τ Σχιπ: “Έχει προσωπικότητα ο Πασχαλάκης και απίστευτη ενέργεια”

Φαν’τ Σχιπ: “Έχει προσωπικότητα ο Πασχαλάκης και απίστευτη ενέργεια”

Φαν’τ Σχιπ: “Έχει προσωπικότητα ο Πασχαλάκης και απίστευτη ενέργεια”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Φαν΄τ Σχιπ στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα κόντρα στην Ιταλία, για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και την “απίστευτη ενέργεια” που βγάζει στις προπονήσεις.

Αναλυτικά είπε:

«Ξεκινώντας με τον Πασχαλάκη, τον γνωρίζαμε από τα δύο πρώτα ματς.

Έχει προσωπικότητα, δεν έπαιξε τα δύο τελευταία ματς με τον ΠΑΟΚ και θέλαμε να δούμε και τον Διούδη από τον Παναθηναϊκό. Στην προπόνηση όμως είχε απίστευτη ενέργεια, μας εξέπληξε όλους.

Ο Βλαχοδήμος είχε και ένα μικρό πρόβλημα και πάντα κοιτάμε τη συνολική εικόνα. Όταν έρχονται τα παιδιά στην Εθνική δεν πρέπει να έρχονται για διακοπές, πρέπει να δίνουν το 100% στην προπόνηση.

Όσον αφορά το σκέλος της πειθαρχίας, θα ακολουθήσουμε το ίδιο στιλ με λίγες αλλαγές. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Θέλω να δω ποιοι θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δεν υπάρχουν μόνο 11 ποδοσφαιριστές, υπάρχουν 25 που πρέπει να αποδείξουν ότι θέλουν να παίζουν με το εθνόσημο»

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.