Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι για 2η σερί χρονιά νταμπλούχος”

“Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι για 2η σερί χρονιά νταμπλούχος”

“Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι για 2η σερί χρονιά νταμπλούχος”

Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θ.Κατσαρής στην Γενική Συνέλευση (12/6) μίλησε για όλα τα θέματα του οργανισμού ΠΑΟΚ.

Αναλυτικα:

«Σήμερα όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι ευτυχισμένοι. Είμαστε νταμπλουχοι και δε μας το στέρει αυτό κανένας Προχωράμε για το επόμενο μεγάλο όνειρο το γήπεδο. Έχουμε την απόφαση του Δήμου για να προχωρήσουμε οπως και από τον Περιφερεια. Πρέπει να τρέξουν πολλά, πρέπει να γίνουν πολλές ρυθμίσεις αλλά έχουμε και το Δήμαρχο στο πλευρό μας

Θα μιλήσω για ποτέ όταν ξεπεράσουμε τα διαδικαστικά. Αν τελειωσουν πριν το τέλος του έτους μετά είναι θέμα χρημάτων που για τον ΠΑΟΚ δεν είναι πρόβλημα με τον μεγαλομέτοχο τότε μπορούμε να μιλάμε για υλοιποίηση του έργου σε λιγότερο από δύο χρόνια

Για το αν θα κάνει αυτός τα εγκαίνια: «Ελπίζω μέχρι τότε να έχει βρεθεί ένας νέος άνθρωπος κι εγώ να έχω ολοκληρώσει τη θητεία μου».

Επιτέλους έχουμε δικό μας Δήμαρχο. Εμείς τον θέλουμε Δήμαρχο της πόλης αλλά παράλληλα να ικανοποιεί και τα θέματα του ΠΑΟΚ, αυτό θέλουμε. Ξέρουμε πως δεν θα χρειάζεται να τον ενοχλούμε, αυτός θα μας ενοχλεί γιατί έχει την ιδιότητα να ξέρει τα θέματα του γηπέδου, άρα πιστεύω θα τα προχωράει πιο γρήγορα από εμάς.
Θέλω να τον ευχαριστήσω ξανά γιατί όποτε τον χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας. Είμαστε πλέον νταμπλούχοι και επειδή το ποδόσφαιρο κουνάει όλα τα νήματα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε με τον Ιβάν Σαββίδη και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, κυρίως τον φιλάθλων, να πάρει το νταμπλ φέτος, ενώ θα έπρεπε να το γιορτάζουμε για 2η χρονιά, για μένα ο ΠΑΟΚ είναι για 2η σερί χρονιά νταμπλούχος. Εύχομαι και το πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη».

«Όλοι μαζί για το μπάσκετ, εύχομαι να ευοδωθεί το ενδιαφέρον»
Στο τέλος της τοποθέτησης του, ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε και στο τμήμα μπάσκετ, κάνοντας λόγο για το ενδιαφέρον του Γιώργου Καραμάνου, αλλά και για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να διασφαλιστεί το μέλλον.

«Τα μηνύματα που δέχομαι, τόσο ανώνυμα, όσο και επώνυμα, είναι να κάνουμε κάτι για το μπάσκετ. Αν μπορούσα να κάνω κάτι σαν Κατσαρής, σαν διοίκηση Ερασιτέχνη θα το έκανα, αλλά είναι κάτι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί.
Μέχρι πριν 15 μέρες δεν υπήρχε κανένας. Βρέθηκε κάποιος άνθρωπος, έκανα μια συνάντηση μαζί του, ακούσαμε το σκεπτικό του, ζήτησε κάποια στοιχεία και περιμένουμε. Είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί. Δεν ξέρω αν χρειαστεί να μαζευτούμε, όπως κάναμε στο παρελθόν, για να πούμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας για να βοηθήσει.

Το εύχομαι να ευοδωθεί η συνεργασία με τον άνθρωπο, αλλά αν δεν ευοδωθεί, πρέπει άμεσα, ακόμα και την επόμενη εβδομάδα, να γίνει μια συνάντηση επώνυμων παραγόντων, για να δούμε πως θα προχωρήσουμε.
Με ενδιαφέρει πολύ το μπάσκετ, ξέρετε ότι ήμουν πολύ κοντά για πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε αυτήν τη συνάντηση άμεσα, για να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε το μεγάλο θέμα που λέγεται μπάσκετ».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.