Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

H ποινή του Μπάτσι

H ποινή του Μπάτσι

H ποινή του Μπάτσι
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League είχε καλέσει σε απολογία τον βοηθό του Ραζβάν Λουτσέσκου, τον Κριστιάνο Μπάτσι, για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος μετά το ματς με τη Λάρισα.

Ο βοηθός του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με δύο μήνες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 10.000 ευρώ πρόστιμο.

Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

«ΠΑΕ ΠΑΟΚ, C. Bacci:

«Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»:

Για τη συμπεριφορά του κ. C. Bacci: επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Επίσης επιβάλλει στον κ. Cristiano Bacci α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.