Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Η Αλεξάνδρα Βασιλειάδη χρειάζεται την στήριξη μας

Η Αλεξάνδρα Βασιλειάδη χρειάζεται την στήριξη μας

Η Αλεξάνδρα Βασιλειάδη χρειάζεται την στήριξη μας

Μια αγαπημένη φίλη, μια υπέροχη σύζυγος και μια στοργική μητέρα των δύο, υπέστη μεγάλες απώλειες σήμερα. Η Αλεξάνδρα Βασιλειάδη ήταν ενθουσιασμένη να καλωσορίσει το τρίτο μωρό τους σε αυτόν τον κόσμο αλλά ο Θεός είχε διαφορετικά σχέδια για αυτή την οικογένεια.

Αυτή η όμορφη οικογένεια των τεσσάρων, περίμενε την άφιξη του μωρού τους με ενθουσιασμό, ωστόσο τα πράγματα πήραν τη λάθος στροφή, και μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες όχι μόνο υπέστησαν την απώλεια του αλλά η Αλεξάνδρα σχεδόν δεν το έκανε η ίδια λόγω μεγάλων τραυματισμών Κατά τη διάρκεια της παράδοσης. Μετά από πολλές ώρες χειρουργικής, είμαστε όλοι ευγνώμονες που η Αλεξάνδρα τα πάει καλά, και μετά την ανάρρωση θα πάει σπίτι στον άντρα της και δύο μικρούς αγγέλους.

Παρακαλώ σκεφτείτε τη δωρεά για να βοηθήσετε μια οικογένεια που έχει ανάγκη. Ας κάνουμε τον πόνο αυτής της οικογένειας λιγότερο από τουλάχιστον να τους βοηθήσουμε να καλύψουν μερικά ιατρικά έξοδα και την κηδεία του μωρού.

Κάθε είδους υποστήριξη εκτιμάται πολύ!!
Παρακαλώ σκεφτείτε επίσης να βοηθήσετε με την προετοιμασία ενός γεύματος για την οικογένεια.

https://www.mealtrain.com/trains/v9ezky

Για φίλους που επιχειρούν να συμβάλλουν από Ελλάδα ή το εξωτερικό παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε την επιλογή του PayPal ως μέθοδο πληρωμής καθώς συχνά οι τράπεζες μπορεί να μπλοκάρουν την απευθείας πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

H αλεξάνδρα μας ειναι κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ Αποστόλου Βασιλειάδη,που αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια (από την περίοδο 1959-60 έως και την περίοδο 1967-68), με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας, σημειώνοντας 30 γκολ.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.