Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Η FIFA δικαιώνει τον ΠΑΟΚ για φάουλ στο γκολ της ΑΕΚ

Η FIFA δικαιώνει τον ΠΑΟΚ για φάουλ στο γκολ της ΑΕΚ

Η FIFA δικαιώνει τον ΠΑΟΚ για φάουλ στο γκολ της ΑΕΚ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το σεμινάριο για το Video Assistant Referee από την ΚΕΔ προς τις 14 ΠΑΕ της Superleague, παρουσία των κ.κ Περέιρα, Μαρίν, Λίντμπεργκ και Κουκουλάκη, ενώ συμμετείχε και ο ειδικός εκπαιδευτής VAR της FIFA, o Κάρλος Χεσούς Γκόμεθ.

Συγκεκριμένα, σχολιάστηκαν 14 φάσεις που προκάλεσαν παράπονα και μία από αυτές επικεντρώθηκε ήταν στο πέναλτι του Μπαράλες στην 1η αγωνιστική, που δεν δόθηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γκόμεθ υποστήριξε πως είναι καθαρή ανατροπή-πέναλτι…

Οι υπόλοιπες φάσεις χαρακτηρίστηκαν ως «γκρίζες», αφού ο ειδικός εκπαιδευτής δε μπορούσε να ήταν απόλυτος.

Σε ότι αφορά την φάση του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και το γκολ των γηπεδούχων που διαμόρφωσε το 2-2 στο ΟΑΚΑ, ο Γκόμεθ (σε αντίθεση με όσα αναφέρουν στην ΑΕΚ πως είπε) σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ ότι: «Για μένα υπάρχει φάουλ, αλλά κανένας δε μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν ήταν. Κανένας δε μπορεί να κατηγορήσει τον διαιτητή που δεν το υπέδειξε, από τη στιγμή που το VAR δεν τον ειδοποίησε.

Για να ειδοποιήσει ο χειριστής του var πρέπει να είναι 100% σΊγουρος για την παράβαση, αλλιώς σύμφωνα με το πρωτόκολλο, το παιγνίδι συνεχίζεται κανονικά».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.