Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Η καλύτερη ομάδα θα φανεί στο τέλος δεν ασχολούμαι με το τι λέγεται”

“Η καλύτερη ομάδα θα φανεί στο τέλος δεν ασχολούμαι με το τι λέγεται”

“Η καλύτερη ομάδα θα φανεί στο τέλος δεν ασχολούμαι με το τι λέγεται”

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σκοράρει κατα ριπάς! Μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά μίλησε στην κάμερα της nova για το υπέροχο γκολ, για τον Ολυμπιακό αλλά και για τον σοβαρό τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ.

Για το πώς ενήργησε στη φάση του γκολ:
«Συνήθως προτιμώ να αποφεύγω να εκτελώ με τόσο μεγάλη δύναμη για να μην ενοχλήσω τους θεατές (γέλια…). Δεν περίμενα να πάει σε εκείνη τη γωνία το σουτ. Μου στρώθηκε καλά η μπάλα, δοκίμασα το σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα.

Αν το θέμα είναι το πρώτο γκολ στους αγώνες του ΠΑΟΚ:
«Ίσως να μην έχει να κάνει τόσο με εμάς. Το θέμα είναι οι συμπαγείς άμυνες που συναντάμε. Ήταν θέμα χρόνου να μπει το πρώτο γκολ. Είχα ευκαιρίες με το κεφάλι. Αλλά φαίνεται ήταν η ημέρα για να πετύχω γκολ με το πόδι».

Για τη σημασία της νίκης:
«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Το αποψινό και στη Λαμία ήταν τα πιο σημαντικά ματς τον τελευταίο καιρό, καθώς πέρσι είχαμε χάσει βαθμούς σε αυτές τις έδρες. Επειδή αντιμετωπίζουμε ομάδες που ψάχνουν βαθμούς, τα ματς έχουν δυσκολίες.

Περιμέναμε να βρούμε κακό αγωνιστικό χώρο. Αλλά ήταν πολύ καλός. Παρά τη μείωση του σκορ, έως το τέλος ελέγχαμε τον αγώνα και φθάσαμε στη νίκη».

Για την άποψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού πως διαθέτουν καλύτερη ομάδα;
«Είναι μακρύς ο δρόμος του πρωταθλήματος. Ποια είναι πραγματικά η καλύτερη ομάδα θα φανεί στο τέλος. Κοιτάζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Και δεν ασχολούμαι με το τι λέγεται».

Για τον σοβαρό τραυματισμού του Βέρνμπλουμ:
«Είναι πολύ στενάχωρη στιγμή για τον συμπαίκτη μας. Είμαστε όλοι μαζί του, του στεκόμαστε και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.