Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Η παράδοση της δωρεάς του Σαββίδη στο ΑΧΕΠΑ από παίκτες του ΠΑΟΚ

Η παράδοση της δωρεάς του Σαββίδη στο ΑΧΕΠΑ από παίκτες του ΠΑΟΚ

Η παράδοση της δωρεάς του Σαββίδη στο ΑΧΕΠΑ από παίκτες του ΠΑΟΚ

Τα μηχανήματα που έδωσε ως δωρεά ο Ιβάν Σαββίδης στο ΑΧΕΠΑ, παραδόθηκαν σήμερα από ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο νοσοκομείο.
Αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας του “Δικεφάλου του Βορρά” βρέθηκε σήμερα στην Α’ Ωτορινολαρυγγική Κλινική ΑΠΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση για την παράδοση των νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων που είναι δωρεά του Ιβάν Σαββίδη.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Λημνιός ήταν οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το “παρών”, μαζί με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, Μανώλη Παπακώστα και τον διευθυντή του PAOK Action, όπως και τον δικηγόρο και συνεργάτη του κ. Σαββίδη, Γιώργο Γκουροβανίδη.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης έκανε δηλώσεις ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης:

Ο εξοπλισμός αυτός θα βοηθήσει σημαντικά στη διάγνωση και θεραπεία βαρήκοων και κωφών παιδιών και ενηλίκων.

Η Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του ΑΠΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ διαθέτει αυτή τη στιγμή ένα από τα σημαντικότερα Ακοολογικά Εργαστήρια στην Ελλάδα.

Η αντιπροσωπεία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ξεναγήθηκε στα εργαστήρια και τους χώρους της κλινικής, μοίρασε δώρα και αυτόγραφα στους ασθενείς και εγκαινίασε τη λειτουργία των νέων μηχανημάτων, προσφορά του PAOK Action και του κ. Ιβάν Σαββίδη.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.