Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Ισόβιες πρωταθλήτριες τα κορίτσια του ΠΑΟΚ!

Ισόβιες πρωταθλήτριες τα κορίτσια του ΠΑΟΚ!

Ισόβιες πρωταθλήτριες τα κορίτσια του ΠΑΟΚ!
Tον 19ο τίτλο της πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά, στην Τούμπα διέσυρε με 12-0 την ομάδα του Βόλου και κατέκτησε πανηγυρικά ένα ακόμη Πρωτάθλημα.

Πρόσωπο του αγώνα η Μάρκου που σημείωσε επτά γκολ!

Μέσα σε ένα δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ φρόντισε να “καθαρίσει” το ματς και να “κλειδώσει” τον τίτλο. Στο 27′ Βαρδαλή με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 και στο 34′ η Μάρκου με κεφαλιά το 2-0.

Στο 37′ η Βαρδαλή σημείωσε το δεύτερο προσωπικό της γκολ κάνοντας το 3-0 που όμως δεν ήταν και το σκορ του ημιχρόνου αφού στο 43′ η Παντελιάδου από την άσπρη βούλα έκανε το 4-0.

Στο 48′ η Βαρδαλή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 σκοράροντας το τρίτο της γκολ στο παιχνίδι ενώ στο 54′ ήταν η σειρά της Μάρκου να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-0.

Τρία λεπτά αργότερα νέο γκολ από την Μάρκου που επίσης έφτασε τα τρία προσωπικά γκολ κάνοντας το 7-0.

Η Μάρκου στο 64′ έκανε καρέ στα γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη στο 8-0 και ήταν ένα λεπτό αργότερα η σειρά της Παντελιάδου να ντουμπλάρει τα προσωπικά της γκολ κάνοντας το 9-0 λίγα δευτερόλεπτα πριν αντικατασταθεί.

Στο 66′ η Μάρκου σημείωσε και πέμπτο γκολ κάνοντας το 10-0 και στο 74′ και έκτο (!!!) κάνοντας το 11-0.

Η Μάρκου πέτυχε και έβδομο γκολ στο 88′ κάνοντας το 12-0!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Νεφρού (Δαϊρανλή), Παλαμά, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου (55′ Πατέρνα), Κακαμπούκη (69′ Γιάννου Δ.), Στράντζαλη, Βαρδαλή, Μάρκου, Γεωργίου, Παντελιάδου (65′ Προξένου)

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.