Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Ίβιτς:”Ντρέπομαι για αυτούς”

Ίβιτς:”Ντρέπομαι για αυτούς”

Ίβιτς:”Ντρέπομαι για αυτούς”

Ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δήλωσε:«Έχουμε άλλα τρία ματς και δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Κάναμε καλό παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό αλλά υπάρχουν και άλλα ματς και κάθε ματς θα είναι πιο δύσκολο. Ειδικά με τις συνθήκες που παίζουμε και την κούραση που υπάρχει πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι.

Οι παίκτες μου σήμερα ήταν πολύ θετικοί. Είχαν όρεξη από την αρχή. Έκαναν ότι λέμε από την αρχή, δηλαδή πιέσαμε και είχαμε την κατοχή και κλείσαμε τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Όντως δεν είχαμε ευκαιρίες όπου βρίσκαμε εστία αλλά είχαμε δύο δοκάρια πριν το γκολ του Πρίγιοβιτς απέναντι σε μία ομάδα που παίζει την καλύτερη άμυνα».

Για τους παράγοντες του Παναθηναϊκού, που είπαν πως έκανε θέατρο μετά το χτύπημα του στη Λεωφόρο, ο Ίβιτς δήλωσε:

«Ντρέπομαι για τους ίδιους. Πέταξα μόνος μου από την κερκίδα κάτι και χτυπήθηκα μόνος μου. Το επόμενο που θα ακούσω θα είναι αυτό».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.