Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Καμία ανησυχία για ΜΑΚ

Καμία ανησυχία για ΜΑΚ

Καμία ανησυχία για ΜΑΚ

Το πρώτο από τα δύο κομμάτια του προπονητικού προγράμματος της Τετάρτης (06.09) ολοκληρώθηκε το πρωί στην Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες, υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ, δούλεψαν πάνω στην φυσική κατάσταση αρχικά και στην συνέχεια στο transition.

H δουλειά ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση. Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν παιχνίδια 5-2, πριν ξεκινήσει το κυρίως πρόγραμμα που περιελάμβανε ένα σετ από διάφορες ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γήπεδο.

Για φινάλε διεξήχθη παιχνίδι 10 Vs 10 με τερματοφύλακες, το οποίο ήταν επικεντρωμένο στο transition game.

Οι εξετάσεις του Ρόμπερτ Μακ , έδειξαν ότι ο τραυματισμός του Σλοβάκου δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης την Δευτέρα.

Ο ποδοσφαιριστής έκανε αποθεραπεία και συνέχισε με θεραπεία για να ξεπεράσει τον πλήρως τραυματισμό του.

Μάλιστα έχει προγραμματιστεί ο Μακ να κάνει και κάποιες θεραπείες με υπερβαρικό οξυγόνο τις επόμενες μέρες.

Ο Χοσέ Κρέσπο έβγαλε ένα κομμάτι του προγράμματος και στην συνέχεια έκανε κάποιες ασκήσεις με την μορφή τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας του. Τα δείγματα ήταν άκρως θετικά και ο Ισπανός αμυντικός αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς το απόγευμα.

Τέλος ο Στέλιος Μαλεζάς εμφανίστηκε στο γήπεδο με προστατευτική μάσκα, την οποία θα φορά για 2-3 εβδομάδες προκειμένου να προστατεύσει το σημείο που χτύπησε στην προπόνηση της Τρίτης. Παίκτες και τεχνικό τιμ ανανέωσαν το ραντεβού του για το απόγευμα στις 18:00.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.