Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

«Κάναμε απλά το 1-0»

«Κάναμε απλά το 1-0»

«Κάναμε απλά το 1-0»

Μιλώντας μετά το τέλος του πρώτου αγώνα της σειράς των μικρών τελικών και της νίκης του ΠΑΟΚ με 79-81 επί του Προμηθέα στην Πάτρα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε ότι η σειρά είναι μεγάλη και ότι ο ΠΑΟΚ έκανε απλά το 1-0.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε ακόμα για την πολύ καλή απόδοση του Βαγγέλη Μαργαρίτη στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, αλλά και για την επιλογή του να γίνει φάουλ στον Casey Prather, ενώ το σκορ ήταν στο 78-80.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι περίπου όπως το περιμέναμε ως προς τον βαθμό δυσκολίας. Καταφέραμε να ελέγξουμε τα πράγματα που θέλουμε και να έχουμε καλές αποφάσεις στην επίθεση μας και είχαμε ένα μικρό προβάδισμα για περίπου 33 λεπτά. Αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε όταν ο Μάκης Γιατράς άλλαξε το σχήμα του αρκετά νωρίς. Αυτό μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα στη δημιουργία, αλλά η είσοδος του Βαγγέλη Μαργαρίτη μας έδωσε τη δυνατότητα να ισορροπήσουμε τις επιθέσεις μας από έξω προς τα μέσα και την στιγμή που ο Προμηθέας πέρασε μπροστά, να βρούμε ρυθμό, να σκοράρουμε κάποιους εύκολους πόντους με τον Βαγγέλη και να πάρουμε τη νίκη. Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Θεωρώ ότι η σειρά είναι μεγάλη. Ο Προμηθέας είναι καλή ομάδα, παίζει καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει χτίσει χαρακτήρα. Παίζει με τον ίδιο τρόπο ανεξαρτήτως προβλημάτων, δείχνουν όλοι ότι ευχαριστιούνται την κατάσταση, έχουν ενθουσιασμό και θέληση, οπότε θεωρώ ότι η σειρά δεν θα είναι εύκολη για εμάς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, γιατί κάναμε απλά το 1-0».

Για το κίνητρο των αγώνων: «Ο καθένας προσπαθεί να βρει το δικό του κίνητρο, καθώς ουσιαστικό διακύβευα δεν υπάρχει. Απλώς θεωρώ ότι ο Προμηθέας έχει κάνει μια πορεία, η οποία ούτως ή άλλως είναι πέρα από κάθε προσδοκία, όπως είπα ευχαριστιέται την κατάσταση, είναι όλοι χαρούμενοι με ό,τι κάνουν και είναι φανερό ότι υπάρχει κίνητρο. Για εμάς υπάρχει το γόητρο να επιστέψουμε στην 3η θέση μετά από κάποια χρόνια, έχουμε κάνει όλη την χρονιά μια πολύ σοβαρή προσπάθεια. Ταυτόχρονα υπάρχει μια πολύ μεγάλη καταπόνηση, καθώς είμαστε στο τέλος της σεζόν. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από 3 πολύ απαιτητικά παιχνίδια μέσα σε ένα διάστημα 6 ημερών και καλούμαστε τώρα να παίξουμε αυτή τη σειρά. Θεωρώ όμως ότι και εμείς και ο Προμηθέας προσπαθούμε για το καλύτερο».

Για το αν δόθηκε εντολή στον Δημήτρη Κατσίβελη να γίνει φάουλ στον Casey Prather με το σκορ στο 78-80: «Ναι, ήταν δική μας επιλογή. Ο Προμηθέας είχε καλό μομέντουμ και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε ένα τρίποντο που θα του έδινε τη νίκη».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.