Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Κάνε τον χειμώνα, καλοκαίρι…!”

“Κάνε τον χειμώνα, καλοκαίρι…!”

“Κάνε τον χειμώνα, καλοκαίρι…!”
Σε ρυθμούς καλοκαιρινής προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ!
Κάτι από καλοκαιρινή προετοιμασία θύμισε το τελευταίο διήμερο στην Νέα Μεσημβρία, με το τεχνικό επιτελείο να προγραμματίζει δύο διπλές προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων την επόμενη εβδομάδα.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος το πρωί του Σαββάτου (30.12) ήταν υψηλής έντασης. Μετά την προθέρμανση ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και στην συνέχεια ακολούθησαν παιχνίδια 5 Vs 5 με το γήπεδο να χωρίζεται στην μέση και τους παίκτες να μοιράζονται σε τέσσερα γκρουπ.

Το απόγευμα η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική. Μετά το ζέσταμα, διεξήχθη παιχνίδι 10 Vs 10 με μικρές εστίες και στην συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και δούλεψαν εναλλάξ. Όσο το ένα έκανε εξάσκηση στα τελειώματα το άλλο δούλευε στο τακτικό κομμάτι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου .

Οι μόνοι που δεν προπονήθηκαν με όλη την ομάδα ήταν οι Γλύκος και Ελ Καντουρί που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Την Κυριακή η τελευταία προπόνηση του έτους θα διεξαχθεί στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ την Πρωτοχρονιά ο Λουτσέσκου αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες του, που θα επιστρέψουν στην δουλειά την Τρίτη (02.01).

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.