Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

«Κάθε παιχνίδι είναι μία μάχη»

«Κάθε παιχνίδι είναι μία μάχη»

«Κάθε παιχνίδι είναι μία μάχη»
O Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε ζωντανά στην κάμερα του Novasports σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, την πώληση του Τσίμιροτ και την επικείμενη ενίσχυση της ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού από το paokfc.gr.

Για το μάθημα που πήρε από τον αγώνα της προηγούμενης Τετάρτης κόντρα στον Ατρόμητο:«Το κάθε παιχνίδι είναι μία μάχη» .

Για την μεταγραφή του Τσίμιροτ και την επικείμενη αντικατάσταση:«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να συζητήσουμε αν είναι ξαφνικό ή όχι. Σίγουρα πρέπει να πάρουμε έναν παίκτη για την συγκεκριμένη θέση. Ήταν ένας παίκτης που είχε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και πρέπει να βρούμε κάποιον με παρόμοια» .

Για τις απουσίες ενόψει Παναιτωλικού:«Όπως είπα και πριν, το κάθε παιχνίδι είναι μία μάχη. Έχουμε ένα ποιοτικό σύνολο, έχουμε οργάνωση, αλλά πρέπει να δίνουμε 110% σε κάθε παιχνίδι, με αποφασιστικότητα και επιθετικότητα. Πάντα σαν προπονητής θα πρέπει να περιμένεις δύσκολες καταστάσεις και να είσαι έτοιμος να αντιδράσεις» .

Για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα:«Για μένα προτεραιότητα είναι ένας κεντρικός χαφ με τα χαρακτηριστικά του Τσίμιροτ» .

Για το παιχνίδι της Κυριακής:«Είναι μία ποιοτική ομάδα ο Παναιτωλικός και έχει ταχύτητα. Προέρχονται από δύο θετικά αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό είναι η δική μας στάση. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε τα πάντα σωστά. Να εκμεταλλευτούμε την ποιότητά μας και να αποφύγουμε τα λάθη.

Είναι μία συμπαγής ομάδα με γρήγορες αντιδράσεις, τουλάχιστον στα τελευταία δύο παιχνίδια. Θα πάμε εκεί για να παλέψουμε και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι» .

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.