Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Το κρυφό χαρτί..του ΠΑΟΚ

Το κρυφό χαρτί..του ΠΑΟΚ

Το κρυφό χαρτί..του ΠΑΟΚ
Ο δανεισμός στον ΠΑΟΚ με όρους αγοράς από τον Παναθηναϊκό θα ναι η λύση στην μετακίνησης του Ροντρίγκο Μολέντο;
Στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει πολλές προτάσεις όπως κοντά στα 800 χιλιάδες ευρώ μαζί με πληρωμένους ποδοσφαιριστές (Κωνσταντινίδης, Κάτσε), και από την άλλη παρουσιάστηκε το ενδεχόμενο δανεισμού του Ροντρίκο Μολέντο για το επόμενο 6μηνο.

Το “αγκάθι” ήταν ότι ο Μολέντο υπέγραψε προσύμφωνο με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, προκειμένου να ενταχθεί σ’ αυτήν από την 1η Ιουλίου και θα είχε ενστάσεις που αφορούσαν το νομικό σκέλος της αποδέσμευσής του απ’ αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ασπρόμαυροι πρότειναν τις προηγούμενες ημέρες στον Παναθηναϊκό και στον Μολέντο να προχωρήσει κανονικά η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ χωρίς ν’ αλλάξουν οι όροι της εν ισχύ προσφοράς (χρήματα, έμψυχα ανταλλάγματα, συμβόλαιο ποδοσφαιριστή) με μια και μόνο επισήμανση: ότι η συμφωνία θα κλείσει αρχικά με τη μορφή δανεισμού και το καλοκαίρι ο Μολέντο θα υπογράψει το κανονικό συμβόλαιό του. Με αυτό το μεταγραφικό χαρτί, όλοι θα ναι ικανοποιημένοι εκτός βέβαια της Ιντερνασιονάλ.

Συνεπώς, κι αν δεν εμφανιστεί κάποιο εμπόδιο της τελευταίας στιγμής, η συμφωνία για τη μεταγραφή του Μολέντο στον ΠΑΟΚ έχει σχεδόν κλείσει…

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.