Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα”

“Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα”

“Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα”
Ο Τζάλμα Κάμπος έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Novasports πριν το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ανγκολέζου άσου.

Για το ρεκόρ και την κατάσταση στην ομάδα:«Είμαστε χαρούμενοι για το σερί. Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ξέρουμε ότι κάναμε ένα ρεκόρ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε» .Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή πριν παίξει τα ντέρμπι:«Όλα τα παιχνίδια θα είναι σημαντικά. Έχουμε πολλούς αγώνες. Σίγουρα τα ντέρμπι έχουν ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, αλλά πρέπει να δώσουμε βαρύτητα σε όλα τα παιχνίδια» .

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες προσωπικότητες για να πάρει τον τίτλο σε σχέση με πέρυσι:«Έχουμε πιο ποιοτικό ρόστερ σίγουρα, την φετινή σεζόν. Έχουμε διαφορετικούς ποδοσφαιριστές και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας» .

Για το Regency Casino Best Goal Ιανουαρίου:«Είναι φυσιολογικό, για όποιον καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο, να καταλάβει ότι πήγα να κάνω σέντρα στην Κέρκυρα στο δεύτερο δοκάρι. Η μπάλα πήγε πιο αριστερά και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Είναι ένα γκολ. Ένα φυσιολογικό και όμορφο γκολ. Τίποτα παραπάνω» .

Για το με ποιον κάνει περισσότερη παρέα στην ομάδα:«Με τον Βαρέλα. Οι κουλτούρες μας είναι πιο κοντά, έχουμε την ίδια νοοτροπία και έχουμε ζήσει στην Λισαβόνα» .

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.