Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Λουτσέσκου για τις μεταγραφές

Λουτσέσκου για τις μεταγραφές

Λουτσέσκου για τις μεταγραφές

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Στεάουα και συνεχίζει την προετοιμασία του ώστε να είναι πανέτοιμος για τα παιχνίδια με την Βασιλεία. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Δικεφάλου και απάντησε για τα μεταγραφικά, τα οποία είναι σε εξέλιξη.

“Η διοίκηση ξέρει τι χρειάζομαι και γνωρίζει ότι παλεύει πολύ καλά να τα υλοποιήσει” είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη Nova.

Για την φιλοσοφία και την εικόνα που έχει για τον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Ανεβαίνει ο ρυθμός, αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι παίκτες μπορούν να προσαρμοστούν ακόμα καλύτερα. Το δεύτερο είναι ότι θέλουμε να δώσουμε παραπάνω λεπτά σε όλους τους παίκτες γιατί δεν θα έχουμε πολλά φιλικά παιχνίδια. Για αυτό τον λόγο άλλοι παίκτες παίξανε 70 λεπτά και άλλοι λιγότερο».

Τι του άρεσε περισσότερο και τι λιγότερο: «Πολλά μου άρεσαν σήμερα. Μου άρεσε η προετοιμασία που είχαμε, παρόλο που δεν προετοιμαζόμαστε καιρό. Μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίσαμε το παιχνίδι και οι παίκτες που μπήκαν για να παίξουν. Δεν μου άρεσαν καθόλου τα λάθη των κίπερ και όχι των μέσων, αλλά θα συζητήσουμε και θα τα λύσουμε».

Το πώς θα ανεβάσουν το επίπεδο τους οι Πρίγιοβτς και Ουάρντα: «Βήμα με βήμα θα γίνει η προσαρμογή τους. Ο Πρίγιοβιτς είναι πιο εύκολη περίπτωση, έχει κάνει μόνο 10 μέρες διακοπές, ο Ουάρντα έχει την ποιότητα που έχει αλλά επειδή έλειπε πέρσι χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στην ομάδα. Επίσης, μου άρεσε η προσαρμοστικότητα στο παιχνίδι και η αντίδραση που δείξαμε. Παλεύει πολύ σκληρά ο Ουάρντα για να τελειοποιήσει τις αδυναμίες του».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.