Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Matthias Valkiers:” Η ομάδα μας έχει μέταλλο νικητή”

Matthias Valkiers:” Η ομάδα μας έχει μέταλλο νικητή”

Matthias Valkiers:” Η ομάδα μας έχει μέταλλο νικητή”

Ο πασαδόρος του Δικεφάλου, Matthias Valkiers, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π., αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου…
“Είναι πραγματικά υπέροχο αυτό που νιώσαμε. Φτάσαμε στο ημιτελικό ως αουτσάιντερ, έχοντας χάσει δύο φορές τον Ολυμπιακό φέτος. Έτσι, όπως συνέβη όλο σκηνικό, ήταν απροσδόκητο και εκπληκτικό!

Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για την επιτυχία μας. Μπαίνουμε και δουλεύουμε σκληρά, σε καθημερινή βάση. Ένα πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι η ομάδα μας έχει μέταλλο νικητή και είναι ιδιαίτερα ισχυρή, ειδικά στις κρίσιμες και σημαντικές στιγμές”.

Για τον κόσμο που βρέθηκε στη Ρόδο και στο αεροδρόμιο…
“Οι οπαδοί ήταν και πάλι φανταστικοί. Η στήριξη που πήραμε κατά τη διάρκεια του τελικού στη Ρόδο και μετά την άφιξή μας ήταν εκπληκτική. Είναι ο λόγος που μπορούμε και αξίζει να κάνουμε τα καλύτερα”.

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα…
“Μετά από το σύντομο “ευχάριστο διάλειμμα” με την κατάκτηση του Κυπέλλου, επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχουμε κάτι ανάλογο”.

Για την Εθνική Βελγίου…
“Δεν θα έχω πολύ χρόνο για να ξεκουραστώ μετά το τέλος της σεζόν με τον ΠΑΟΚ. Το πρώτο μας παιχνίδι με την εθνική ομάδα είναι στις 19 Μαΐου στη Σουηδία. Μετά το νέο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα έχω κάποιες διακοπές…. νομίζω ότι τις δικαιούμαι”.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.