Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Το μέταλλο μίας ομάδας δεν φτιάχνεται σε μία χρονιά”

“Το μέταλλο μίας ομάδας δεν φτιάχνεται σε μία χρονιά”

“Το μέταλλο μίας ομάδας δεν φτιάχνεται σε μία χρονιά”
Έξαλλα πανηγύρισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου το μαγκικό διπλό του ΠΑΟΚ, αλλά έδωσε και απαντήσεις για την κριτική που δέχεται ο ίδιος από την αρχή της χρονιάς…

“Πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη, σε ένα γήπεδο όπου είναι δύσκολο να παίζεις. Απέναντι σε έναν αντίπαλο με μεγάλα ψυχικά αποθέματα, θέληση και διάθεση να κερδίσει για τους δικούς του λόγους. Για 30 λεπτά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς τις προϋποθέσεις για να φτιάξουμε μία διαφορά. Θα έλεγα ότι χάσαμε πολλά ανοικτά σουτ μέχρι το 38′ και βάλαμε στο τέλος τα μεγάλα σουτ που μας έδωσαν τη νίκη. Αμυντικά κάναμε εξαιρετική δουλειά στο μισό γήπεδο, εκτός από τα ριμπάουντ όπου ο Άρης είχε επιθυμία να κυνηγήσει κάθε μπάλα. Σκόραρε μεγάλα καλάθια σε λήξεις επιθέσεων.

Ο τρόπος που επιστρέψαμε στο παιχνίδι, μας επιτρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ηταν η δική τους προσωπικότητα που έδωσε τη νίκη στην ομάδα. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι στη Ρόδο. Θα απολαύσουμε σήμερα τη νίκη μας και αύριο να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνιδι. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στον Άρη για το δύσκολο έργο που έχουν”.

Για τη συμβολή των Ζάρα και Γκος: “Ο Ζάρας κλήθηκε σε ένα δύσκολο σημείο του παιχνιδιού. Είχε πολύ μεγάλη διάθεση να παίξει. Έκανε κάποια λάθη από τον ενθουσιασμό του αλλά η ποιότητα του και η ικανότητα που έχει στο σουτ, ήταν μονόδρομος ώστε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ο Γκος είναι αδιαμφισβήτητος ηγέτης μας.

Και τους ηγέτες, τους στηρίζεις στις καλές και κακές στιγμές. Πόσο μάλλον όταν ένας παίκτης έχει προσωπικότητα.
Η ποιότητα του, ήταν ο λόγος που τον κρατήσαμε στο ματς”.

Τέλος ανέφερε: “Πολλές φορές οι δημοσιογράφοι προσπαθήστε να τονίσετε κάτι με υπερβολικές λέξεις.

Το μέταλλο μίας ομάδας δεν φτιάχνεται σε μία χρονιά. Ειδικά για εμάς, που είμαστε μία ομάδα η οποία στηρίζεται σε αρκετά νέα παιδιά. Η διάθεση, η προσωπικότητα και το πάθος μας, μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι κάτι δημιουργείται. Ακόμα είμαστε σε φάση εξέλιξης.

Έχουμε δείξει καλά δείγματα αλλά και ότι χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά. Ο χρόνος θα δικαιώσει την προσπάθεια που γίνεται”.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.