Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Μοίρασαν χαρά και δώρα!

Μοίρασαν χαρά και δώρα!

Μοίρασαν χαρά και δώρα!
Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του PAOK Action
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Action μαζί με τους τέσσερις φορείς της Θεσσαλονίκης, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Ίδρυμα “Η Μέλισσα”, Ελληνικό Παιδικό Χωριό και Το Χαμόγελο του Παιδιού, διοργάνωσαν μία ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά.

Τα παιδιά με τους συνοδούς τους συγκεντρώθηκαν στο NOESIS – Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας.Aρχικά έμαθαν για τον μαγικό κόσμο των αστεριών μέσω της ταινίας «Αστερισμοί και Μύθοι» που παρακολούθησαν στην αίθουσα προβολής του Πλανηταρίου.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Τεχνολογίας, που περιλαμβάνει το εκθετήριο αυτοκίνητων, το εκθετήριο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας όπου ενημερώθηκαν για τα επιτεύγματα της αρχαίας Ελλάδας και έγιναν για λίγο μικροί επιστήμονες στο Τεχνοπάρκο, το χώρο με τα διαδραστικά εκθέματα.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο , Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και Γκόικο Τσίμιροτ , σε ρόλο Αγίου Βασίλη, μοίρασαν δώρα στους μικρούς τους φίλους, και πέρασαν χρόνο μαζί τους, υπογράφοντας αυτόγραφα, ενώ τα φλας δεν σταμάτησαν λεπτό.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.