Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης”

“Να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης”

“Να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης”
Με προπόνηση στο PAOK Sports Arena ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το δεύτερο αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (6/6) στο «Παλατάκι» στις 18:30.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής, στην οποία συμμετείχε όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες της ομάδας και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι από την Ιταλία.

Για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, μίλησε στο www.paokbc.gr ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου. «Από την στιγμή που έχουμε κάνει το 1-0, θέλουμε να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα που πήραμε. Ξέρουμε ότι απέναντί μας είναι μία ομάδα που την σεβόμαστε πάρα πολύ, όχι μόνο για την φετινή πορεία, αλλά κι επειδή έχει κάνει πολύ καλά αποτελέσματα εκτός έδρας. Θεωρώ ότι ο Προμηθέας παίζει με την ίδια αυτοπεποίθηση και ψυχολογία εντός και εκτός έδρας και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι στο πρώτο παιχνίδι, για να κάνουμε το 2-0», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και εξήγησε: «Είναι πολύ σημαντικός ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα.

Ο Προμηθέας είναι μία ομάδα που παίρνει πάρα πολλούς πόντους και από πρωτεύοντα αιφνιδιασμό, αλλά και ενδιάμεσες επιθέσεις. Το δεύτερο κομμάτι που πρέπει να δούμε με προσοχή είναι τα επιθετικά ριμπάουντ, που επίσης του δίνουν επιπρόσθετες κατοχές και οι παίκτες του έχουν μεγάλη έφεση σε αυτό και φυσικά να παίξουμε καλύτερη ατομική άμυνα σε συγκεκριμένους παίκτες που έχουν πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά. Αν συμβούν όλα αυτά έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Το αυριανό παιχνίδι μπορεί και να είναι το τελευταίο εντός έδρας για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, οι προτεραιότητας που έχει η ομάδα είναι συγκεκριμένες, όπως τονίζει ξεκάθαρα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:
«Εμείς σκεφτόμαστε, προετοιμαζόμαστε και θα μπούμε να παίξουμε έχοντας στο μυαλό μας μόνο αυτό το παιχνίδι. Δεν κάνουμε άλλες σκέψεις για το τι θα συμβεί μετά. Θέλουμε να μπούμε στο παιχνίδι με μεγάλη αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, να προασπίσουμε την έδρα μας και να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Η παρουσία της ομάδας φέτος και αγωνιστικά με το μπάσκετ που έπαιξε στο μεγαλύτερη διάστημα της σεζόν, θεωρούμε ότι αξίζει της προσοχής του κόσμου.
Είναι ένα παιχνίδι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την κατάκτησης της τρίτης θέσης, οπότε η παρουσία του κόσμου που θα μας δώσει ώθηση στην προσπάθεια μας θα είναι πολύ σημαντική».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.