Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα”

“Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα”

“Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα”

Tο βραβείο του Best Goal της 4ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή πήρε σήμερα ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

Ο “Killer” του Δικεφάλου μετά την βράβευση του μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, όπου στάθηκε στον μεγάλο στόχο της ομάδας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα 14 γκολ σε σύνολο 28 αγώνων, τόνισε: «Σημαίνει ότι κάνω σωστά την δουλειά μου, αλλά και η ομάδα κάνει σωστά την δουλειάς της, συνολικά κάνουμε καλή δουλειά και αυτό φαίνεται».

Για το βραβείο που πήρε: «Νομίζω ότι ήταν το πιο όμορφο της αγωνιστικής, αλλά το πιο σημαντικό ήταν η νίκη της ομάδας, από εκεί και πέρα θα προσπαθήσω να πετύχω και άλλα όμορφα γκολ».

Οι στόχοι που έχει με τον ΠΑΟΚ: «O βασικός μας στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και εγώ ελπίζω να βοηθήσω για αυτόν τον στόχο με τα γκολ μου».

Για την ενίσχυση που έγινε στην ομάδα: «Σίγουρα η ενίσχυση της ομάδας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές είναι σημαντική. Πρέπει να συμπληρώσουμε όμως όλα τα κομμάτια μαζί, αλλά έχουμε πολύ ποιοτική ομάδα».

Τέλος, για την Εθνική Σερβίας: «Είναι η μεγαλύτερη τιμή για εμένα να αγωνίζομαι με την Σερβία. Είμαστε πολύ κοντά σε έναν στόχο που τον περιμένει χρόνια η Σερβία, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα στα δύο παιχνίδια που απομένουν και να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.