Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Νέα Σύσκεψη Δευτέρα αλλά με αποφάσεις…

Νέα Σύσκεψη Δευτέρα αλλά με αποφάσεις…

Νέα Σύσκεψη Δευτέρα αλλά με αποφάσεις…

Από Δευτέρα τα νεότερα…
Χωρίς αποτέλεσμα η σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έκαναν τις προτάσεις τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα, οπότε και αναμένεται η απόφαση του Βασιλειάδη.

Χωρίς κάποιο αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου, νέα συνάντηση την προσεχή Δευτέρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Στην σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ συμμετείχαν εκπρόσωποι των φιναλίστ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, της Αστυνομίας αλλά και της Εισαγγελίας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ζήτησε την αλλαγή έδρας του τελικού αν αποφασιστεί τελικά να διεξαχθεί χωρίς θεατές, η Ένωση διαφώνησε επικαλούμενη την προκήρυξη αλλά και την χρήση του VAR που μπορεί να γίνει μόνο στο ΟΑΚΑ.

Επίσης, η ΑΕΚ ζήτησε το ματς να γίνει με τον αρχικό σχεδιασμό του περσινού τελικού, δηλαδή με κόσμο από τις δύο ομάδες και οκτώ θύρες στην διάθεση του κάθε φιναλίστ.

Από πλευράς ΦΙΦΑ – ΟΥΕΦΑ, ο κ. Φούσεκ τάχθηκε υπέρ του ΟΑΚΑ, και ζήτησε να γίνουν σεβαστές οι αποφάσεις που υπάρχουν.

Η Αστυνομία επιφυλάχθηκε να απαντήσει σε κάτι τέτοιο και έτσι όλες οι πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για νέα σύσκεψη την Δευτέρα, οπότε και ο Γ. Βασιλειάδης θα ανακοινώσει την τελική απόφαση, που όπως όλα δείχνουν θα είναι η διεξαγωγή του αγώνα χωρίς κόσμο.

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.