Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Νιώθεις ότι σου κλέβουν τον ιδρώτα”

“Νιώθεις ότι σου κλέβουν τον ιδρώτα”

“Νιώθεις ότι σου κλέβουν τον ιδρώτα”

Ο Δημήτρης Πέλκας τα είπε όλα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αναλυτικά :

Για όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα και έστειλαν τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση:

«Για μένα είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία. Από εκεί και πέρα είδατε ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τους δικαστές. Παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο εδώ και 3-4 μήνες. Δεν ήταν στο χέρι μας, το γεγονός ότι βρεθήκαμε τόσους πόντους πίσω από την 1η θέση. Ήταν καθαρά εξωαγωνιστικά όλα αυτά. Κυνηγάμε ότι μπορούμε τώρα.

Το καλοκαίρι θα κάνουμε τα πάντα, για να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα κερδίζει παντού. Κι εντός κι εκτός γηπέδου…».

Για τα όσα τους είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέφερε:

«Ο προπονητής προσπαθεί να μας περάσει ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε όσα έγιναν και να μην επηρεαζόμαστε, αλλά πραγματικά δεν είναι καθόλου εύκολο. Νιώθεις ότι σου κλέβουν τον ιδρώτα! Σήμερα ευτυχώς πήραμε το ματς και δώσαμε απαντήσεις».

Για την κομπίνα στο πρώτο γκολ είπε:

«Είναι κάτι που το δουλεύουμε από τον Σεπτέμβριο κι έτυχε να την δοκιμάσουμε σήμερα και βγήκε. Όσο πάει εγώ αναβαίνω. Αυτό έχω ως στόχο. Το ματς της Εθνικής με βοήθησε πολύ, όταν γυρίζεις μετά από ένα τέτοιο ματς υψηλού επιπέδου νιώθεις καλύτερα. Το σημαντικό είναι να γίνεσαι καλύτερος, να βλέπεις τι σου λείπει και τι δεν έκανες καλά. Προσπαθώ να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος».

Για το πόσο θέλει να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ δήλωσε:

«Εννοείται το να πάρεις πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ είναι ένα όνειρο από μικρό παιδί. Φέτος φτάσαμε μία ανάσα αλλά δεν το καταφέραμε για άλλους λόγους. Πρέπει του χρόνου να καθαρίζουμε όλα τα ματς, για να μην αφήσουμε κανέναν να μπει μπροστά μας».

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.