Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

Ο Ιβάν φταίει για όλα

Ο Ιβάν φταίει για όλα

Ο Ιβάν φταίει για όλα

Μια νέα τάση εξαπλώνεται με εντυπωσιακό ρυθμό σε όλη την Ελλάδα. O Ιβάν Σαββίδης εξελίσσεται σε talk of the… country. Πως λέμε… κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμωνα, έτσι πλέον θα λέμε… για όλα φταίει ο Ιβάν.

Aποκλείστηκε ο Παναθηναικός από τον ΠΑΟΚ με κατεβασμένα τα χέρια, έφταιγε ο Ιβάν.

Δεν έχει να πληρώσει ούτε τους υπαλλήλους της ΠΑΕ Παναθηναικός (σύμφωνα με μαρτυρίες των ίδιων των ποδοσφαιριστών), ο Γιάννης Αλαφούζος, φταίει ο Ιβάν.

Έριξε την μπύρα στο κεφάλι του Ιβιτς το ανθρωπόμορφο τέρας στην Λεωφόρο, φταίει και πάλι ο Ιβάν.

Για τον εφιάλτη που έζησαν τα μέλη της αποστολής του Πλατανιά στο Καραισκάκης, φταίει ο Ιβάν.

Ο Ηρακλής υποβιβάστηκε λόγω των χειρισμών των ανθρώπων που τον διοικούν (θα έβρισκαν 30.000 ευρώ να πληρώσουν τον Πορτουλίδη ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ), φταίει ο Ιβάν γιατί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ψήφισε «ναι» στην εισήγηση της νομικής υπηρεσίας. Με τον ίδιο τρόπο ψήφισαν άλλες 8 ΠΑΕ, αλλά φταίει μόνο ο Ιβάν. Οι άλλοι… παρασύρθηκαν!

Ευθύνεται ο Ιβάν για την απόφαση του να δώσει χορηγία – ανάσα στην καταχρεωμένη Super League.

Ο Αρης δεν έχει μαντήλι να κλάψει, χάνει την άνοδο για αγωνιστικούς λόγους και φυσικά φταίει ο Ιβάν.

Σαφώς ευθύνεται ο Ιβάν για το γεγονός ότι απέκτησε το 20% των μετοχών του MEGA και δημιουργεί προοπτικές ανάπτυξης στο κανάλι και θέσεις εργασίας στο άμεσο μέλλον.

Κατρακυλούν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, φταίει ο Ιβάν.

Ντόρα Μπακογιάννη και Ισίδωρος Κούβελος δεν έχασαν την ευκαιρία να ρίξουν από μια δήλωση «φταίει ο Ιβάν» προφανώς γιατί χαλάει την… συνταγή του κουμπάρου τους, Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό απέφυγαν να το πούνε.

Ευθύνεται ο Ιβάν που αγόρασε την καταχρεωμένη ΣΕΚΑΠ (για να μην περάσει σε χέρια Τούρκων όπως παραδέχθηκε ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς) και την μετέτρεψε σε κερδοφόρα εταιρία, επενδύοντας έναν σκασμό ευρώ, προσφέροντας παράλληλα θέσεις εργασίας σε μια ευαίσθητη περιοχή όπως η Θράκη.

Και εμείς θα συμπληρώσουμε βρέχει συνεχώς τις τελευταίες ημέρες ; εεεε ναι ΦΤΑΙΕΙ και για αυτό ο Ιβάν ……

Πηγή: inPAOK.com   Συντάκτης: Κώστας Βασιλόπουλος

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.