Αντιψυχοπλακωτισμός, αισιοδοξία, γέλιο, μπαλίτσα, ποταπά άσματα, ωραία τρέλα, να φέρουμε... Τούμπα την κάθε στεναχώρια, για να Ζούμε Μεγάλες Στιγμές

“Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πιο ενωμένος από ποτέ”

“Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πιο ενωμένος από ποτέ”

“Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πιο ενωμένος από ποτέ”
Την δική τους απάντηση έδωσαν οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ στον Γιάννη Μπουτάρη μετά την δήλωση του για τους υπαίτιους των επεισοδίων.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν όλοι οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ, επιτίθενται στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος δήλωσε πως στα επεισόδια που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, ευθύνη φέρουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, χρεώνοντάς τους μάλιστα και στις δύο πλευρές των αντιμαχόμενων, κάτι που σύμφωνα με πηγές του Δήμου, συνέβη μετά από ενημέρωση της αστυνομίας.

«Προτού προβούμε στην τοποθέτηση μας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι η χρόνια χρήση ουσιών καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα και σε συνδυασμό με την προχωρημένη ηλικία μπορεί να προκαλέσει άνοια, Αλτσχάιμερ ή μαλάκυνση.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πιο ενωμένος από ποτέ και θα ακολουθήσει την ομάδα μέχρι την κατάκτηση του double. Αντιλαμβανόμαστε ότι το πολιτικό σας σύστημα καταρρέει και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να κερδίσετε έστω και ένα ψηφαλακι. Πλέον σας έχουμε μάθει όλους καλά, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά. Αξιότιμε κύριε δήμαρχε θες να αποποιηθείς την ευθύνη σου για την ανοργανωσιά του συλλαλητηρίου και την απροστάτευτη πόλη από τους μεν και τους δε.

Το να βαφτίσεις τις τάξεις του ΠΑΟΚ με τον φανταστικό εχθρό σου, για να πετάξεις την ευθύνη από πάνω σου, θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Το διαίρει και βασίλευε δεν θα περάσει ανάμεσα μας. Σου επιστρέφουμε το δηλητήριο σου και σου ευχόμαστε άσπρο πάτο(ξες εσυ). Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από ιδεολογίες, είναι παρακαταθήκη, είναι οικογένεια, είναι πίστη και εμείς θα τον υπερασπιστούμε μέχρι το τέλος.

Όποιος και όποια πολιτική απόχρωση, προσπαθήσει να εμπλέξει τον κόσμο του ΠΑΟΚ με το σάπιο πολιτικό σας σύστημα, το μόνο που θα καταφέρει είναι να μας συσπειρώσει και να μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς απέναντί σας. Ζήτω ο ΠΑΟΚ.

ΥΓ1: Αυτοί που θα προσπαθήσουν να στοχοποιήσουν έστω και ένα ΠΑΟΚΤΣΗ θα μας βρουν απέναντί τους.

ΥΓ2: Κουμάντο κάνουμε μόνο εμείς»

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

loading...

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.